Пиле "Жулиен"
Класическа рецепта с перфектен вкус
Лесни
4 човек/души
30 мин
Съставки
за 4 човек/души
2 буркана (560 г) мариновани цели гъби Bonduelle
600 г пилешко филе
350 г кисели краставички
350 г маринован артишок
350 мл течна сметана
2 ч.л. босилеково песто
сол
600 г пилешко филе
350 г кисели краставички
350 г маринован артишок
350 мл течна сметана
2 ч.л. босилеково песто
сол
Съставки за 4човек/души
2 буркана (560 г) мариновани цели гъби Bonduelle
600 г пилешко филе
350 г кисели краставички
350 г маринован артишок
350 мл течна сметана
2 ч.л. босилеково песто
сол
600 г пилешко филе
350 г кисели краставички
350 г маринован артишок
350 мл течна сметана
2 ч.л. босилеково песто
сол
- Стъпка 1Нарежете на средно едри парчета (жулиени) пилешкото филе и ги запържете леко в мазнина в дълбок тиган.
- Стъпка 2Добавете в тигана босилековото песто, след което добавете гъбите Bonduelle.
- Стъпка 3Пасирайте.
- Стъпка 4Накрая, добавете артишока и течната сметана, както и малко сол на вкус. Сервира се горещо.
Открийте също...