Пене с броколи
Една от най-вкусните семейни вечери
Лесни
4 човек/души
40 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 пакет (400 г) броколи Bonduelle
400 г ригатони / макарони
200 г пушен бекон
100 г бразилски орехи
100 г пармезан
3 яйца
1 ч.ч. прясно мляко
1 ч.ч. течна сметана
сол
400 г ригатони / макарони
200 г пушен бекон
100 г бразилски орехи
100 г пармезан
3 яйца
1 ч.ч. прясно мляко
1 ч.ч. течна сметана
сол
Съставки за 4човек/души
1 пакет (400 г) броколи Bonduelle
400 г ригатони / макарони
200 г пушен бекон
100 г бразилски орехи
100 г пармезан
3 яйца
1 ч.ч. прясно мляко
1 ч.ч. течна сметана
сол
400 г ригатони / макарони
200 г пушен бекон
100 г бразилски орехи
100 г пармезан
3 яйца
1 ч.ч. прясно мляко
1 ч.ч. течна сметана
сол
- Стъпка 1Сварете пастата.
- Стъпка 2Нарежете бекона, орехите и пармезана. Разбъркайте в купа яйцата и добавете сол, прясното мляко и сметаната, и разбъркайте отново.
- Стъпка 3Изсипете всичко в керамична тавичка, като добавите прорязаните наденички и по желание, люти чушки. Изпечете на фурна и сервирайте.
- Стъпка 4Сложете пастата в тава, добавете бекона и броколите и залейте с млечната смес. Запечете за около 10 мин., след което добавете орехите и пармезана и отново сложете във фурна.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Печена сьомга с броколи
Перфектният избор за следвеликденски обяд
Зеленчуково суфле
Вкусно ястие със страхотен вкус от комбинацията на зеленчуци и сирене. Перфектен избор за обяд или вечеря!
Хрупкава пъстърва с моркови и броколи
Пъстърва, увита в тънки резени бекон.
Открийте също...