Зеленчуково суфле
Вкусно ястие със страхотен вкус от комбинацията на зеленчуци и сирене. Перфектен избор за обяд или вечеря!
Достъпни
4 човек/души
40 мин
Съставки
за 4 човек/души
400 г (1 пакет) Императорски микс Bonduelle
150 г пилешка шунка
100 г сирене
100 г настъргано сирене чедър
400 мл сметана
500 мл вода
3 яйца
2 с.л. масло
1 връзка зелен лук
салвия
сол пипер
150 г пилешка шунка
100 г сирене
100 г настъргано сирене чедър
400 мл сметана
500 мл вода
3 яйца
2 с.л. масло
1 връзка зелен лук
салвия
сол пипер
Съставки за 4човек/души
400 г (1 пакет) Императорски микс Bonduelle
150 г пилешка шунка
100 г сирене
100 г настъргано сирене чедър
400 мл сметана
500 мл вода
3 яйца
2 с.л. масло
1 връзка зелен лук
салвия
сол пипер
150 г пилешка шунка
100 г сирене
100 г настъргано сирене чедър
400 мл сметана
500 мл вода
3 яйца
2 с.л. масло
1 връзка зелен лук
салвия
сол пипер
- Стъпка 1Нарежете на ситно зеления лук, нарежете шунката на дълги ленти и настържете сиренето и чедъра.
- Стъпка 2Сварете за 5 минути в подсолена вода Императорския микс. Отцедете добре в гевгир.
- Стъпка 3Измийте картофите и ги печете във фурна за 30 минути на 200°C.
- Стъпка 4Намажете с масло термоустойчива купа и изсипете сместа в нея. Печете на 200°C за 40 минути.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Сьомга с пролетен микс
Сьомга с пролетен микс
Риба на тиган в лимоново-маслен сос с броколи
Не знаете как да изненадате любимите си хора за вечеря? Е, рибно филе заедно с вкусни цветчета броколи винаги е страхотна идея за бързо и здравословно хранене.
Терияки скариди с броколи и карфиол
Азиатската кухня отново ще ви изненада с проста и вкусна рецепта. Каним ви да опитате Императорския зеленчуков микс и крехките скариди, обвити в сладък и ароматен сос.
Открийте също...