Печена сьомга с броколи
Перфектният избор за следвеликденски обяд
Лесни
4 човек/души
40 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 пакет (400 гр) Bonduelle Royal Mix
300 гр филе от сьомга
400 мл течна сметана
4 яйца
мащерка
сол
300 гр филе от сьомга
400 мл течна сметана
4 яйца
мащерка
сол
Съставки за 4човек/души
1 пакет (400 гр) Bonduelle Royal Mix
300 гр филе от сьомга
400 мл течна сметана
4 яйца
мащерка
сол
300 гр филе от сьомга
400 мл течна сметана
4 яйца
мащерка
сол
- Стъпка 1Филето от сьомга се нарязва на средни по големина кубчета.
- Стъпка 2Яйцата се разбиват с малко сол и течната сметана.
- Стъпка 3Направете тесто от брашното, сол, меко масло и няколко капки студена вода. Разточете тестото, покрийте го с фолио и го оставете за 30 мин. в хладилника.
- Стъпка 4Ястието се пече в предварително загрята до 180 градуса фурна за около 30 минути. Преди да се сервира, се оставя леко да се охлади и се поръсва с мащерка.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Пене с броколи
Една от най-вкусните семейни вечери
Огретен от карфиол с гриловано свинско
Лесна и вкусна рецепта
Печена ципура с уок зеленчуци
Много лесна рецепта с няколко съставки, но с богат вкус! Ципура, придружена от нашите уок зеленчуци на тиган, ще ви осигури чудесен обяд.
Открийте също...