Испански микс с чоризо и пиле
Испанската кухня, пълна с цвят и вкус, вече идва и във вашия дом чрез Испанския оризов микс от Bonduelle. Опитайте нашата рецепта и се оставете да бъдете вдъхновени от испанската кухня.
Достъпни
2 човек/души
30 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г Испански микс с ориз, Bonduelle
250 г пилешки гърди
100 г чоризо
2 чушки
лют сос
кориандър
риган
сладък червен пипер
олио
сол
черен пипер
250 г пилешки гърди
100 г чоризо
2 чушки
лют сос
кориандър
риган
сладък червен пипер
олио
сол
черен пипер
Съставки за 2човек/души
400 г Испански микс с ориз, Bonduelle
250 г пилешки гърди
100 г чоризо
2 чушки
лют сос
кориандър
риган
сладък червен пипер
олио
сол
черен пипер
250 г пилешки гърди
100 г чоризо
2 чушки
лют сос
кориандър
риган
сладък червен пипер
олио
сол
черен пипер
- Стъпка 1В тиган с олио задушете Испанския микс Bonduelle със сол и черен пипер.
- Стъпка 2Нарежете пилешките гърди на ивици и ги овкусете със сол, черен пипер, сладък червен пипер и лют сос и ги пригответе в тигана. Върху пилешкото добавете нарязаните чушки и шайбите чоризо и овкусете с ригана и кориандъра.
- Стъпка 3През това време отцедете водата от тенджерата с приготвените на пара зеленчуци, добавете маслото и пасирайте всичко с вертикален блендер. Вземете пилешкото от тигана, порционирайте го и го сложете в чинии при пюрето.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Сьомга с пролетен микс
Сьомга с пролетен микс
Печени пилешки бутчета с билково масло и зеленчуци по селски
Печени пилешки бутчета с билково масло и зеленчуци по селски
Агнешки котлет с провансалски зеленчуци
Приготвяте ли специална вечеря? Провансалският зеленчуков микс е подходящ като гарнитура за вкусен и сочен агнешки котлет.
Открийте също...