Агнешки котлет с пюре от грах и карфиол
Съберете цялото семейство на Великденската трапеза с традиционна рецепта с агнешка пържола и пюре от карфиол.
Изискани
3 човек/души
40 мин
Съставки
за 3 човек/души
400 г Микс за крем супа карфиол Bonduelle
305 г сладък зелен грах Bonduelle
50 г масло
50 мл мляко
50 мл течна сметана
100 мл червено вино
4 парчета агнешка пържола
3 бейби моркова
2 скилидки чесън
1 лук
боровинки, малини, касис
градински чай
мащерка
маслиново масло
сол
черен пипер
305 г сладък зелен грах Bonduelle
50 г масло
50 мл мляко
50 мл течна сметана
100 мл червено вино
4 парчета агнешка пържола
3 бейби моркова
2 скилидки чесън
1 лук
боровинки, малини, касис
градински чай
мащерка
маслиново масло
сол
черен пипер
Съставки за 3човек/души
400 г Микс за крем супа карфиол Bonduelle
305 г сладък зелен грах Bonduelle
50 г масло
50 мл мляко
50 мл течна сметана
100 мл червено вино
4 парчета агнешка пържола
3 бейби моркова
2 скилидки чесън
1 лук
боровинки, малини, касис
градински чай
мащерка
маслиново масло
сол
черен пипер
305 г сладък зелен грах Bonduelle
50 г масло
50 мл мляко
50 мл течна сметана
100 мл червено вино
4 парчета агнешка пържола
3 бейби моркова
2 скилидки чесън
1 лук
боровинки, малини, касис
градински чай
мащерка
маслиново масло
сол
черен пипер
- Стъпка 1Нарежете морковите наполовина, намажете ги с олио, поръсете със сол и захар, сложете ги в тава, след което ги сложете във фурната за 10 минути на 180 градуса.
- Стъпка 2В тиган, заедно с маслото, чесъна, мащерката и градинския чай, добавете агнеш ките пъри пите пъри пестер пестров. След като се зачервят малко, добавете виното и ги оставете да се готвят още няколко минути. След това месото се поставя в тава и се оставя във фурната за 20 минути на 180 градуса. След като извадите месото, добавете плодовете към останалия сос, поръсете със захар и захтар и захар сам бовете към останалия сос.
- Стъпка 3Нарязаният лук, заедно с граха и чесъна, се задушават в тиган с малко олио.
- Стъпка 4След като всички съставки са правилно приготвени, чиниите за Великден ще бъдат готови!
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Патешки бутчета с пролетни зеленчуци
Цветна мозайка и впечатляващо ястие
Зеленчуково суфле
Вкусно ястие със страхотен вкус от комбинацията на зеленчуци и сирене. Перфектен избор за обяд или вечеря!
Рулца от патладжан с микс от зеленчуци
Вкусна и ароматна рецепта за специални поводи
Открийте също...