Агнешка пастърма с млади картофи и червено цвекло
Идваме да Ви помогнем с нова рецепта, която може да Ви вдъхнови в приготвянето на празничната великденска трапеза. Този път цвеклото е идеална идея за гарнитура към агнешкото месо.
Достъпни
2 човек/души
60 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 гр. Червено цвекло на кубчета, Bonduelle
200 гр. Агнешка пастърма / месо
1 кг млади картофи
50 гр рукола
2 стръка зелен лук
2 скулидки чесън
1 лимон (сок)
зехтин
червен пипер
сол
черен пипер
200 гр. Агнешка пастърма / месо
1 кг млади картофи
50 гр рукола
2 стръка зелен лук
2 скулидки чесън
1 лимон (сок)
зехтин
червен пипер
сол
черен пипер
Съставки за 2човек/души
400 гр. Червено цвекло на кубчета, Bonduelle
200 гр. Агнешка пастърма / месо
1 кг млади картофи
50 гр рукола
2 стръка зелен лук
2 скулидки чесън
1 лимон (сок)
зехтин
червен пипер
сол
черен пипер
200 гр. Агнешка пастърма / месо
1 кг млади картофи
50 гр рукола
2 стръка зелен лук
2 скулидки чесън
1 лимон (сок)
зехтин
червен пипер
сол
черен пипер
- Стъпка 1В тиган, подмазан с мазнина, пригответе агнешката пастърма.
- Стъпка 2Нарежете картофите и ги сложете в тава. Поръсете ги със зехтин и ги овкусете със сол, черен и червен пипер. Покрийте с фолио и гответе на фурна за 15 минути на 220 градуса.
- Стъпка 3След като ястието е готово, сложете го в чинията, добавете пресен кориандър на вкус и ястието може да бъде сервирано. Добър апетит!
- Стъпка 4До зеленчуците поставете месото с картофи, върху които ние добавихме лука и чесъна.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Домашно сладко от кайсии
Добре дошли в кухнята на Bonduelle! Днешното предложение е рецепта за фалафел, чийто вкус ще разнообразим с една тайна съставка. Досетихте ли се коя е тя? Подсказка: погледнете заглавието отново!
Брауни с цвекло
Уникална комбинация между шоколад и цвекло с деликатен вкус!
Агнешко бутче с червено цвекло и кисели краставички
Чудесна Великденска вечеря за двама
Открийте също...