Стъпки на приготвяне
-
Нарежете лука, праза, пащърнака, моркова и чесъна и ги запържете.
-
Овкусете със сол, черен пипер, сладък червен пипер и няколко клонки мащерка.
-
Нарежете фенела на едри парчета и го запържете отделно.
-
Изсипете всички зеленчуци в тава. Добавете консервираните домати и боба Бондюел.
-
Нарежете наденичките на парчета, запържете ги заедно с нарязания на кубчета бекон, добавете 100 мл бяло вино и оставете да се готви за няколко минути, докато се редуцира.
-
Изсипете съдържанието от тигана към вече поставените в тавата зеленчуци и добавете пилешкия бульон. Поръсете пармезана върху цялата смеска.
-
Печете в предварително загрята фурна на 160 градуса за 30 минути. За сервиране може да поръсите чинията с нарязани пресни листа салвия.