Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Супа с боб, пушен свински джолан и моркови

Вкусна традиционна супа

Стъпки на приготвяне

  • Сварете пушения свински джолан в съд, в който можете да добавите морков и пащърнак по избор. Оставете да се вари докато месото са разпадне от кокала.

  • Нарежете на ситно лука, пащърнака на кубчета и ги сложете да се варят в съд с малко олио. Добавете зеленчуковия бульон. След като джолана се е сварил, добавете и него в съда и оставете да се свари добре.

  • След като всичко се свари, добавете едновременно морковите и боба. Нека вкусовете се смесят за 20 минути и добавете след това доматената паста, доматения сок и овкусете със суха мащерк, розмарин, магданоз, свеж копър, сол и пипер на вкус.

Рецепти, които може да ви интересуват

Супа с боб, пушен свински джолан и моркови
6 човека над 45 минути Умерено
СЪСТАВКИ
  • <p><a href=https://bonduelle.bg/produkt/zryal-fasul target=_blank rel=noopener><strong>600 г зрял фасул Bonduelle</strong></a></p>
  • <p>500 г млади моркови</p>
  • <p>700 г пушен свински джолан</p>
  • <p>2 л зеленчуков бульон</p>
  • <p>3 чаши доматен сок</p>
  • <p>5 с.л. доматена паста</p>
  • <p>3 лука</p>
  • <p>2 пащърнака</p>
  • <p>4 стръка зелен лук</p>
  • <p>1 връзка магданоз</p>
  • <p>1 връзка копър</p>
  • <p>3 с.л. слънчогледово олио</p>
  • <p>2 стръка розмарин</p>
  • <p>1 ч.л. суха мащерка</p>
  • <p>сол</p>
  • <p>пипер</p>
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Сварете пушения свински джолан в съд, в който можете да добавите морков и пащърнак по избор. Оставете да се вари докато месото са разпадне от кокала.

  • Стъпка 2

    Нарежете на ситно лука, пащърнака на кубчета и ги сложете да се варят в съд с малко олио. Добавете зеленчуковия бульон. След като джолана се е сварил, добавете и него в съда и оставете да се свари добре.

  • Стъпка 3

    След като всичко се свари, добавете едновременно морковите и боба. Нека вкусовете се смесят за 20 минути и добавете след това доматената паста, доматения сок и овкусете със суха мащерк, розмарин, магданоз, свеж копър, сол и пипер на вкус.