Картофени кюфтета с царевица и риба тон
Лек пролетен обяд със страхотен вкус
Лесни
4 човек/души
30 мин
Съставки
за 4 човек/души
1/2 консерва сладка царевица Bonduelle Gold
1/2 кг сварени картофи
1 глава лук
1 ч.л. сол
1 яйце
100 г риба тон
1/2 връзка магданоз
2 яйца
2 с.л. брашно
1/2 кг сварени картофи
1 глава лук
1 ч.л. сол
1 яйце
100 г риба тон
1/2 връзка магданоз
2 яйца
2 с.л. брашно
Съставки за 4човек/души
1/2 консерва сладка царевица Bonduelle Gold
1/2 кг сварени картофи
1 глава лук
1 ч.л. сол
1 яйце
100 г риба тон
1/2 връзка магданоз
2 яйца
2 с.л. брашно
1/2 кг сварени картофи
1 глава лук
1 ч.л. сол
1 яйце
100 г риба тон
1/2 връзка магданоз
2 яйца
2 с.л. брашно
- Стъпка 1Сварете картофите, обелете ги и ги намачкайте, след което добавете към тях ситно нарязания лук, солта и 1 яйце.
- Стъпка 2Разбъркайте добре и добавете рибата тон, царевицата Bonduelle и ситно нарязания магданоз.
- Стъпка 3Разбъркайте 2 яйца в една купичка, а в друга сложете брашното.
- Стъпка 4Оформете кюфтенца и последователно ги топнете в купата с яйцата, в купата с брашното и накрая пак в купата с яйцата. Изпържете в тиган със силно загрята мазнина.
Открийте също...