Комплимент за всяко едно ястие.

Мексиканският зеленчуков микс на Bonduelle е страхотен за салати, с ориз или паста, заедно с риба, но няма да сбъркате ако го приготвите и самостоятелно. Продуктът се приготвя на пара по уникалната технология Vapeur и изисква само нагряване, така че е готов за 3 минути!

нето тегло: 400 g
съставки

Зелен фасул (21%), сладък зелен грах (20%), сладка царевица (18%), рязани моркови (18%), червен фасул (11%), червена чушка на ивици ( 6%), жълта чушка на ивици (6%). Може да съдържа целина!

Следи от Целина.

хранителна стойност

за 100g
Енергия в kJ 244 kJ
Енергия (kcal) 58 kcal
Мазнини (гр) 0,7 g
От които наситени (гр) 0,1 g
Въглехидрати (гр) 7,5 g
От които захари (гр) 3,0 g
Фибри (гр) 4,5 g
Белтъчини (гр) 3,2 g
Сол (гр) 0,02 g
готвене

Готови зеленчуци приготвени на пара. Не съдържат консерванти. На тиган: Размразените заленчуци (400 г) изсипете в тиган с нагорещено олио и задушете за 4 минути. След 4 минути добавете маслото и подправките. Запържете за още 2 минути без капак. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!

консервиране

Условия за съхранение: В хладилник (от 0°C до +4°C) за 24 часа; във фризер (-18°C) до срока на годност, упоменат на опаковката. Продуктът е съхраняван при -18°C.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда