1. >Retsepti
  2. >Ризото с елда, тиква и гъби

Ризото с елда, тиква и гъби

Accessible
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г Зърнени храни с тиква и елда Bonduelle

100 г печурки

50 г масло

20 г настърган пармезан

50 г бейби спанак

1 глава червен лук

2 скилидки чесън

няколко листа градински чай

1 с.л. мазнина

сол

пипер
Съставки за 2човек/души
400 г Зърнени храни с тиква и елда Bonduelle

100 г печурки

50 г масло

20 г настърган пармезан

50 г бейби спанак

1 глава червен лук

2 скилидки чесън

няколко листа градински чай

1 с.л. мазнина

сол

пипер
  1. Стъпка 1
    Нарежете на ситно лука и чесъна.
  2. Стъпка 2
    Нарежете на половинки гъбите.
  3. Стъпка 3
    Намежете пилешките гърди с мазнина, поръсете със сол и пипер и запържете. 
  4. Стъпка 4
    Отделно загрейте микса Зърнени храни с тиква и елда Bonduelle. 
  5. Стъпка 5
    Поръсете с фино нарязаните листа от градински чай и вече запържените гъби. Накрая добавете шепа бейби спанак. 
  6. Стъпка 6
    Добавете настъргания пармезан към ястието. 
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда