Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Танжело – мандарина с цитрусов аромат

 

100г Танжело – 42 ккал

Плодът танжело съдържа калий, фосфор, магнезий, бета-каротин, фолиева киселина и витамини A и C.

 

Мандарина

Танжело, още познат като мандарина, е цитрусов плод, кръстоска между грейпфрут и мандаринов портокал. Има лесно белеща се кожа и освежаващ, остър вкус. Когато купувате този вид мандарина, трябва да я изберете с равномерно оцветяване. Чудесно е да я хапвате самостоятелно или в допълнение към десерти и салати. Съхранението на този цитрусов плод е много лесно и дълготрайно. Сокът от мандарина танжело е изтънчен, сладък и освежаващ. Осигурява на тялото разнообразие от витамини и минерали.

Не е само за хапване

Този така екзотичен, цитрусов плод, особено неговата обвивка, много често се използва в производството на козметика. Самото растение може да служи като интересен орнамент.


Рецепти, които може да ви интересуват

Паниран кашкавал - smazeny syr
Паниран кашкавал - smazeny syr

Рецепта за паниран кашкавал – невероятно лесно за приготвяне предложение от чешката кухня.

2 човека 30-45 минути Лесно
Aki y bacalao
Aki y bacalao

Рецепта за aki y bacalao, ястие от карибската кухня.

3 човека над 45 минути Умерено
Калдо верде - португалска зелена супа със зеле и други зеленчуци
Калдо верде - португалска зелена супа със зеле и други зеленчуци

Caldo Verde е народна португалска супа, за чието приготвяне се използват листата на зеле наричано "couve gallega".

4 човека над 45 минути Лесно
Gulab Jamun – индийски десерт
Gulab Jamun – индийски десерт

Gulab Jamun – известни в Индия сладкиши, това са пържени топки в захарен сироп.

4 човека 30-45 минути Лесно
Танжело – мандарина с цитрусов аромат
 

100г Танжело – 42 ккал

Плодът танжело съдържа калий, фосфор, магнезий, бета-каротин, фолиева киселина и витамини A и C.

 

Мандарина

Танжело, още познат като мандарина, е цитрусов плод, кръстоска между грейпфрут и мандаринов портокал. Има лесно белеща се кожа и освежаващ, остър вкус. Когато купувате този вид мандарина, трябва да я изберете с равномерно оцветяване. Чудесно е да я хапвате самостоятелно или в допълнение към десерти и салати. Съхранението на този цитрусов плод е много лесно и дълготрайно. Сокът от мандарина танжело е изтънчен, сладък и освежаващ. Осигурява на тялото разнообразие от витамини и минерали.

Не е само за хапване

Този така екзотичен, цитрусов плод, особено неговата обвивка, много често се използва в производството на козметика. Самото растение може да служи като интересен орнамент.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description