Готвене на открито и печене на грил Един от най-добрите начини да се насладите на почивката си в провинцията, на море или някъде в планината, е да изпробвате рецептите за леки салати, както и чудесните месни и зеленчукови рецепти, които иначе не бихте могли да приготвите, когато сте в големия град и които не стават същите, когато са приготвени в кухня. Щом имате храна на грил, моментално отпадат всякакви забрани от рода на "Не си играй с храната". Сега може да направите каквото си поискате с всяка твърда съставка - да изпечете рибата на скара, сиренето, зеленчуците и месото могат да станат перфектни продукти за развихряне на кулинарните ви фантазии и доовкусят приготвените на скара зеленчуци.   Как да приготвим вкусни зеленчуци на скара
  • Подготовка: пригответе дебели резени зеленчуци и ги намажете с ароматно олио, лимон и балсамов оцет. Поставете ги на предварително загрятата скара.
  • Внимавайте: не забравяйте често да обръщате резените, за да предотвратите изсъхването им. Махнете зеленчуците щом са готови. Внимавайте за различните по вид зеленчуци, които изискват различно време за печене.
  • Насладете се на последната част: подредете всичко в съвършен ред, заедно с разтопеното сирене или друг продукт, които още повече ще овкусят приготвените на скара зеленчуци.