Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Рамбутан или слива с иглички

 

100г рамбутан – 69ккал

Рамбутанът съдържа калций, калий, натрий, бета-каротин, Витамин С и Витамини от B групата.

 

Слива с иглички

Плодове с размер на слива, покрити с твърда кора и меки иглички. Рамбутанът е с лилав, жълт или оранжев цвят и с жълтеникаво-зелени иглички. Прозрачната пулпа със сладък, сочен, ароматен и освежаващ вкус е като тази на слива. Различните видове кисели плодове са подходящи за готвене, а сладките – за директна консумация. След откъсване, е добре да се яде сивата плътна пулпа, която напомня също така на грозде. Обелени плодове от рамбутан могат да се добавят към салати, десерти, ястия с птици и свинско. Освен това се правят сокове, компоти и различни видове пенливи вина. Рамбутанът е нетраен плод, лесно може да се съхранява, но по-често се консервира.

Здраве и Красота

Плодовете рамбутан осигуряват на нашето тяло голямо количество витамини, особено витамини B12 и C. Също така се използват в козметичната индустрия, по-специално в продуктите от серията грижа за кожата.


Рецепти, които може да ви интересуват

Паеля - Испанско ястие от Валенсия
Паеля - Испанско ястие от Валенсия

Рецепта за паеля а ла Венеция – класическо ястие на народната испанска кухня, произлизащо от красивата Валенсия.

6 човека над 45 минути Трудно
Боб с царевица, ориз, гъби и грах
Боб с царевица, ориз, гъби и грах

Оригинална рецепта за разнообразяване на менюто Ви, подходяща за зимата.

4 човека над 45 минути Лесно
Виетнамска супа Pho
Виетнамска супа Pho

Рецепта за супа Pho, ястие от виетнамската кухня.

8 човека над 45 минути Лесно
Домашно сладко от кайсии
Домашно сладко от кайсии

Мека и сладка, кайсията е вкусна не само когато е прясна, но и когато се консервира.

5 човека над 45 минути Лесно
Рамбутан или слива с иглички
 

100г рамбутан – 69ккал

Рамбутанът съдържа калций, калий, натрий, бета-каротин, Витамин С и Витамини от B групата.

 

Слива с иглички

Плодове с размер на слива, покрити с твърда кора и меки иглички. Рамбутанът е с лилав, жълт или оранжев цвят и с жълтеникаво-зелени иглички. Прозрачната пулпа със сладък, сочен, ароматен и освежаващ вкус е като тази на слива. Различните видове кисели плодове са подходящи за готвене, а сладките – за директна консумация. След откъсване, е добре да се яде сивата плътна пулпа, която напомня също така на грозде. Обелени плодове от рамбутан могат да се добавят към салати, десерти, ястия с птици и свинско. Освен това се правят сокове, компоти и различни видове пенливи вина. Рамбутанът е нетраен плод, лесно може да се съхранява, но по-често се консервира.

Здраве и Красота

Плодовете рамбутан осигуряват на нашето тяло голямо количество витамини, особено витамини B12 и C. Също така се използват в козметичната индустрия, по-специално в продуктите от серията грижа за кожата.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.