1. >Retsepti
  2. >Виетнамска супа Pho

Виетнамска супа Pho

Easy
8 човек/души
255 мин
Съставки
за 8 човек/души
2 големи кокала говеждо месо (от бут)

2 пилешки гръдни коша

2 глави лук

Джинджифилов корен – 3-5 см

Оризови или соеви макарони

Варено говеждо или пилешко месо

1/2 връзка пресен лук

1 връзка пресен колеандър
Съставки за 8човек/души
2 големи кокала говеждо месо (от бут)

2 пилешки гръдни коша

2 глави лук

Джинджифилов корен – 3-5 см

Оризови или соеви макарони

Варено говеждо или пилешко месо

1/2 връзка пресен лук

1 връзка пресен колеандър
  1. Стъпка 1
    Кокалите и гръдните кошове на пилешкото измийте внимателно, залейте със студена вода, сварете, премахнете получената пяна.
  2. Стъпка 2
    Запечете лука на скарата или запържете, добавете към тенджерата с кокали и пилешките гръдни кошове. Обелете джинджифила и също го запечете във фурната или на скара. Размачкайте го и го добавете към супата. Варете на бавен огън около 5 часа, а след това прецедете.
  3. Стъпка 3
    Налейте гореща вода в плитка стъклена форма за печене и намокрете в нея единичните листа оризова хартия, докато омекне. 15 секунди).
Съвет за готвене, заглавие
Сервирайте с парчета лимон и оцет подправен с чесън и люта чушка.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда