Царевична супа
Рецепта за царевична супа. Кадифеното масло и сладостта на царевицата създават неповторим вкус на това ястие.
Лесни
4 човек/души
30 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 консерва царевица
0,5 бучки масло
1 глава лук
1 л бульон
1 лъжица Брашно
Сол на вкус
Пипер на вкус
0,5 бучки масло
1 глава лук
1 л бульон
1 лъжица Брашно
Сол на вкус
Пипер на вкус
Съставки за 4човек/души
1 консерва царевица
0,5 бучки масло
1 глава лук
1 л бульон
1 лъжица Брашно
Сол на вкус
Пипер на вкус
0,5 бучки масло
1 глава лук
1 л бульон
1 лъжица Брашно
Сол на вкус
Пипер на вкус
- Стъпка 1Разтопете маслото на тиган, добавете лука, запържете, добавете царевицата от консервата, а сока излейте в бульона, леко запържете
- Стъпка 2Разтворете брашното в няколко лъжици вода, долейте към лука и царевицата и хубаво разбъркайте
- Стъпка 3Декорирайте на върха с боровинки
- Стъпка 4Подправете със сол и пипер на вкус.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Тиквена крем супа с козе сирене и печени тиквени семки
Тиквена крем супа с козе сирене и печени тиквени семки
Азиатска оризова салата
Специфична за китайската кухня, оризова салата ще бъде иновация във вашата книга с рецепти. Свежият вкус на тази рецепта ще осигури обилен обяд.
Закуска с киноа
Киноа – тайната съставка на здравословна, богата на протеини и витамини закуска. Бързо и вкусно, поднесено с кисело мляко и плодове, то е перфектната подготовка за сутрините, когато имате нужда от прилив на енергия.
Открийте също...