Тиквена крем супа с козе сирене и печени тиквени семки
Тиквена крем супа с козе сирене и печени тиквени семки
Лесни
2 човек/души
10 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 опаковка тиквена крем супа Bondulelle
500 мл зеленчуков бульон
3 с.л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
60 г козе сирене
50 г печени тиквени семки
1 ч.л. чили на люспи
500 мл зеленчуков бульон
3 с.л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
60 г козе сирене
50 г печени тиквени семки
1 ч.л. чили на люспи
Съставки за 2човек/души
1 опаковка тиквена крем супа Bondulelle
500 мл зеленчуков бульон
3 с.л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
60 г козе сирене
50 г печени тиквени семки
1 ч.л. чили на люспи
500 мл зеленчуков бульон
3 с.л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
60 г козе сирене
50 г печени тиквени семки
1 ч.л. чили на люспи
- Стъпка 1В тенджера изсипете съдържанието на пакета. Налейте зехтина и бульона и кипнете.
- Стъпка 2Гответе 3-4 минути, посолете, подправете с черен пипер и свалете съда от котлона.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Крем супа от печен карфиол с гъби
Нов подход към обичайната рецепта за крем супа. Вкусът на варените зеленчуци ще се хареса на близките ви и ще успеете да събере всички за вечеря.
Азиатска оризова салата
Специфична за китайската кухня, оризова салата ще бъде иновация във вашата книга с рецепти. Свежият вкус на тази рецепта ще осигури обилен обяд.
Супа Минестроне с броколи
Цветна и вкусна супа със зеленчуци и малко на брой съставки
Открийте също...