Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Пролетна паста с грах и аспержи
Свежа рецепта, която носи пролетта в чинията Ви! Тази комбинация от паста и зеленчуци ще осигури минерали, аминокиселини и витамини, а Вие ще възвърнете енергията си.
Лесни
2 човек/души
15 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 гр сладък зелен грах, Bonduelle
150 гр аспержи
100 гр паста
30 гр масло
20 гр пармезан
1/2 червен лук
чесън
кора от лимон
сок от лимон
кедрови ядки (по желание)
микс от ароматни подправки
зехтин
сол
черен пипер
Съставки за 2човек/души
400 гр сладък зелен грах, Bonduelle
150 гр аспержи
100 гр паста
30 гр масло
20 гр пармезан
1/2 червен лук
чесън
кора от лимон
сок от лимон
кедрови ядки (по желание)
микс от ароматни подправки
зехтин
сол
черен пипер
Рецепти с
Сладък зелен грах
Стъпка 1
Сварете пастата с малко сол.
Стъпка 2
Гответе нарязания лук в голям тиган, до покафеняване. Добавете наситнения чесън и аспержите. Овкусете със сол и черен пипер, след което добавете граха.
Стъпка 3
Добавете отцедения бял боб Bonduelle в тенджерата. Добавете червен пипер, дафинов лист и сол на вкус. Като добавите и червения пипер, разбъркайте.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Агнешко бутче с червено цвекло и кисели ...
Чудесна Великденска вечеря за двама
Крем супа от цвекло
Перфектната супа, когато нямаш много време
Домашно сладко от кайсии
Добре дошли в кухнята на Bonduelle! Днешното предложение е рецепта за фалафел, чийто вкус ще разнооб...