1. >Retsepti
  2. >Пролетна паста с грах и аспержи

Пролетна паста с грах и аспержи

Свежа рецепта, която носи пролетта в чинията Ви! Тази комбинация от паста и зеленчуци ще осигури минерали, аминокиселини и витамини, а Вие ще възвърнете енергията си.
Лесни
2 човек/души
15 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 гр сладък зелен грах, Bonduelle

150 гр аспержи

100 гр паста

30 гр масло

20 гр пармезан

1/2 червен лук

чесън

кора от лимон

сок от лимон

кедрови ядки (по желание)

микс от ароматни подправки

зехтин

сол

черен пипер
Съставки за 2човек/души
400 гр сладък зелен грах, Bonduelle

150 гр аспержи

100 гр паста

30 гр масло

20 гр пармезан

1/2 червен лук

чесън

кора от лимон

сок от лимон

кедрови ядки (по желание)

микс от ароматни подправки

зехтин

сол

черен пипер
  1. Стъпка 1
    Сварете пастата с малко сол.
  2. Стъпка 2
    Гответе нарязания лук в голям тиган, до покафеняване. Добавете наситнения чесън и аспержите. Овкусете със сол и черен пипер, след което добавете граха.
  3. Стъпка 3
    Добавете отцедения бял боб Bonduelle в тенджерата. Добавете червен пипер, дафинов лист и сол на вкус. Като добавите и червения пипер, разбъркайте.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда
  • Агнешко бутче с червено цвекло и кисели ...

    Чудесна Великденска вечеря за двама

  • Крем супа от цвекло

    Перфектната супа, когато нямаш много време

  • Домашно сладко от кайсии

    Добре дошли в кухнята на Bonduelle! Днешното предложение е рецепта за фалафел, чийто вкус ще разнооб...