1. >Retsepti
  2. >Крем супа от цвекло

Крем супа от цвекло

Перфектната супа, когато нямаш много време
Лесни
4 човек/души
10 мин
Съставки
за 4 човек/души
3 консерви (1200 г) червено цвекло на кубчета Bonduelle

250 мл прясно мляко

100 г масло

1 ч.л. сол
Съставки за 4човек/души
3 консерви (1200 г) червено цвекло на кубчета Bonduelle

250 мл прясно мляко

100 г масло

1 ч.л. сол
  1. Стъпка 1
    Изсипете консервите червено цвекло на кубчета Bonduelle в средно голяма тенджерка и поръсете със сол.
  2. Стъпка 2
    Добавете прясното мляко и оставете да поври, докато се сгъсти, след което добавете маслото.
  3. Стъпка 3
    Направете дресинга: добавете сока на лимона към горчицата, след което добавете меда и олиото.
  4. Стъпка 4
    Сервирайте в чинии за супа, като към всяка порция добавете течна сметана, орехи и босилек.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда
  • Пролетна паста с грах и аспержи

    Свежа рецепта, която носи пролетта в чинията Ви! Тази комбинация от паста и зеленчуци ще осигури минерали, аминокиселини и витамини, а Вие ще възвърнете енергията си.

  • Домашно сладко от кайсии

    Добре дошли в кухнята на Bonduelle! Днешното предложение е рецепта за фалафел, чийто вкус ще разнооб...

  • Агнешко бутче с червено цвекло и кисели ...

    Чудесна Великденска вечеря за двама