Стъпка 1
Измийте картофите и ги сложете в гореща фурна за 30 минути на 180°C.
Стъпка 2
Междувременно нарежете пресния и червения лук на резени, киселите краставички - по дължина и хлебчетата на половинки.
Стъпка 3
Запържете ивиците прошуто с малко мазнина в тиган докато станат хрупкави. Подправете с къри на прах.
Стъпка 4
Оформете каймата (може да използвате кръгъл ринг от неръждаема стомана), след това я поставете на горещия грил, поръсена с малко мазнина, и я оставете за 67 минути на всяка страна. Може да сложите и хлебчетата на грила.
Стъпка 5
Сложете картофа в чиния, разрежете горната част на 4, сложете сиренето и поръсете с пресния лук. До него разположете питката, намажете я със сос от горчица, добавете листо от салата, киселите краставички, добре сготвеното месо и червен лук. Може да добавите люти чушки, репички, чесън и розмарин.