Стъпка 1
Поставете патицата за 3 минути в кипяща вода. Извадете, подсушете и закачете за през нощта за да изсъхне.
Стъпка 2
Разбъркайте соевия сос, кафявата захар и винения оцет. След това натъркайте патицата и я закачете за още 4 часа.
Стъпка 3
В друга тенджера сгответе картофите и морковите. След като са готови, разделете ги. Нарежете картофите на кубчета, а морковите и тиквата на ленти. Нарежете и бялото зеле на големи парчета.
Стъпка 4
Хляб мандарин: смесете брашното и солта, добавете водата и омесете тесто. Оставете под капак за 15 минути. Оформете от тестото руло с диаметър 5 см, а след това го нарежете на кръгчета с дебелина 1 см. Всяко кръгче да се разточи на кръг с диаметър 8 см. Едната страна на всяка палачинка намажете с олио и след това ги съединете по две с намазаната страна навътре. След това разточете на кръг с диаметър 15 см. Палачинките се пържат в загрят тиган около 1 минута, внимавайки да не ги изгорите. Сгънете на две и ги поддържайте топли по време на приготвяне на патицата.
Стъпка 5
Сос: хубаво разбъркайте соевия сос, конфитюра, шерито и подправките. Загрейте на тиган бъркайте непрестанно. Охладете, а след това оставете в хладилника.
Стъпка 6
Зеленият лук и краставицата нарежете на ленти.
Стъпка 7
Опечената патица нарежете на филийки. Наредете по няколко върху палачинките, заедно с няколко лентички краставица и зелен лук, а също така лъжичка сливов сос.
Съвет за готвене, заглавие
Навийте палачинките на руло и консумирайте държейки с ръце.