Стъпка 1
Разрежете говеждото филе на две. Разтопете маслото със зехтин в тиган. Запържете парчетата говеждо в тигана, по 2 минути от всяка страна. Поставете парчетата говеждо филе в предварително загрята на 160 °C фурна за 5 минути. Махнете от фурната, подправете със сол и пипер и отстранете.
Стъпка 2
В тигана, където е приготвяно говеждото филе, изпържете гъбите с чесъна и дафиновия лист до покафеняване. Подправете със сол и пипер. Настъргайте пармезана и го смесете със салвията. Разделете резултата на 4 еднакви порции и ги поставете в силиконова форма за мъфини (или друга керамична тава) и я поставете в микровълнова за 1 минута, докато се разтопи пармезанът. Махнете от печката и оставете да се охлади.
Стъпка 3
Смесете останалия желатин с част от сметаната, която ви остава. Уверете се, че желатинът се разтваря напълно. Махнете тигана от огъня. Добавете настъргания пармезан и карфиола, които приготвихте. Смесете с блендер, докато получите гладка маса.