1. >Retsepti
  2. >Мексиканска салата със свинска рибица

Мексиканска салата със свинска рибица

Accessible
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
170 г Мексико микс GOLD Bonduelle

170 г Bonduelle червен боб

300 г свинска рибица

75 г сирене фета

Смес от марули

1/2 червен лук

китка чери домати

1 супена лъжица едрозърнеста горчица

1 супена лъжица класическа горчица

1 супена лъжица мед

лимонов сок

маслиново масло

пушен червен пипер на прах

сол

черен пипер
Съставки за 2човек/души
170 г Мексико микс GOLD Bonduelle

170 г Bonduelle червен боб

300 г свинска рибица

75 г сирене фета

Смес от марули

1/2 червен лук

китка чери домати

1 супена лъжица едрозърнеста горчица

1 супена лъжица класическа горчица

1 супена лъжица мед

лимонов сок

маслиново масло

пушен червен пипер на прах

сол

черен пипер
  1. Стъпка 1
    Овкусете свинското месо със сол, черен пипер и пушен червен пипер, полейте с маслиновото масло и разбъркайте всичко. В загрят тиган поставете свинскотата рибица и го оставете да се готви, докато стане коричка, като го обръщате от двете страни.
  2. Стъпка 2
    В купа сложете сместа от марули. Нарежете чери доматите наполовина и резенчетата червен лук и ги добавете към салатата, заедно с червения боб Bonduelle и мексиканския микс Bonduelle.
  3. Стъпка 3
    След като пастата се свари, сложете я в купа, върху която добавете зеленчуковия микс от Bonduelle, дресинга и разбъркайте всичко. За да направите ястието много побогато на протеини, препоръчваме да го сервирате с варено яйце. Добър апетит!
  4. Стъпка 4
    След като бъдат добавени всички съставки, разбъркайте салатата, сложете я в чинията. Нарежете свинското месо на филийки и го добавете. За допълнителна доза протеин добавете няколко парчета сирене фета.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда