Желязница – Спаначен пай
Спаначен сръбски пай с неузрели сирена.
Лесни
12 човек/души
60 мин
Съставки
за 12 човек/души
700 г Нарязан спанак на порции Bonduelle
500 г тесто за пай или баница
100 г лук
150 г праз
300 г неузряло сирене
3 яйца
2 с.л. олио
200 мл кисело мляко
500 г тесто за пай или баница
100 г лук
150 г праз
300 г неузряло сирене
3 яйца
2 с.л. олио
200 мл кисело мляко
Съставки за 12човек/души
700 г Нарязан спанак на порции Bonduelle
500 г тесто за пай или баница
100 г лук
150 г праз
300 г неузряло сирене
3 яйца
2 с.л. олио
200 мл кисело мляко
500 г тесто за пай или баница
100 г лук
150 г праз
300 г неузряло сирене
3 яйца
2 с.л. олио
200 мл кисело мляко
- Стъпка 1Бланширайте спанака в подсолена вода и го пресушете.
- Стъпка 2Накълцайте лука и праза и ги запържете, след което добавете спанака. Смесете с разбитите яйца и киселото мляко.
- Стъпка 3Добавете нарязаните зелени подправки (кориандър, копър, целина, босилек) към добре задушения боб.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Печена ципура с уок зеленчуци
Много лесна рецепта с няколко съставки, но с богат вкус! Ципура, придружена от нашите уок зеленчуци на тиган, ще ви осигури чудесен обяд.
Супа Минестроне с броколи
Цветна и вкусна супа със зеленчуци и малко на брой съставки
Телешко месо с China Mix и бланширан ориз
Вкусен и лесен обяд за двама
Открийте също...