Дип с чили царевица и сирене
Перфектното хапване за моментите, когато гледате любимия си сериал на дивана
Лесни
4 човек/души
20 мин
Съставки
за 4 човек/души
2 консерви (620 г) чили царевица GOLD на Bonduelle
200 г бекон
1 глава лук
200 г сирене чедър
30 г заквасена сметана
20 г масло
тортила чипс
½ чаена лъжичка чили на прах
черен пипер
200 г бекон
1 глава лук
200 г сирене чедър
30 г заквасена сметана
20 г масло
тортила чипс
½ чаена лъжичка чили на прах
черен пипер
Съставки за 4човек/души
2 консерви (620 г) чили царевица GOLD на Bonduelle
200 г бекон
1 глава лук
200 г сирене чедър
30 г заквасена сметана
20 г масло
тортила чипс
½ чаена лъжичка чили на прах
черен пипер
200 г бекон
1 глава лук
200 г сирене чедър
30 г заквасена сметана
20 г масло
тортила чипс
½ чаена лъжичка чили на прах
черен пипер
- Стъпка 1Нарежете бекона на ленти, лука на малки кубчета и настържете сиренето чедър.
- Стъпка 2Запържете бекона в тиган на средно силен огън за около 3 минути, докато стане хрупкав.
- Стъпка 3Нарежете и добавете босилека в купата.
- Стъпка 4Добавете царевицата и сиренето чедър. Оставете тенджерата на котлона, като разбърквате периодично, докато сиренето се разтопи.
- Стъпка 5Махнете сместа от котлона и добавете бекон, заквасена сметана и червен пипер на вкус. Сервирайте горещо с тортила чипс.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Халуми със средиземноморски зеленчуци
Халуми със средиземноморски зеленчуци
Вегетариански сукоташ
Тази вегетарианска рецепта за сукоташ е свежа, жизнена и пълна с хранителни вещества. Множеството пресни зеленчуци ще оцветят чинията Ви, като са идеално ястие за офис обяд.
Закуска с киноа
Киноа – тайната съставка на здравословна, богата на протеини и витамини закуска. Бързо и вкусно, поднесено с кисело мляко и плодове, то е перфектната подготовка за сутрините, когато имате нужда от прилив на енергия.
Открийте също...