Халуми със средиземноморски зеленчуци
Халуми със средиземноморски зеленчуци
Лесни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 опаковка средиземноморски зеленчуци Bonduelle
2 опаковки сирене халуми
2 с.л. зехтин
2 скилидки чесън
Сол и черен пипер на вкус
2 опаковки сирене халуми
2 с.л. зехтин
2 скилидки чесън
Сол и черен пипер на вкус
Съставки за 2човек/души
1 опаковка средиземноморски зеленчуци Bonduelle
2 опаковки сирене халуми
2 с.л. зехтин
2 скилидки чесън
Сол и черен пипер на вкус
2 опаковки сирене халуми
2 с.л. зехтин
2 скилидки чесън
Сол и черен пипер на вкус
- Стъпка 1Загрейте зехтина в широк тиган. Изсипете съдържанието на пакета, разбъркайте и покрийте с капак. Гответе 3-4 минути, махнете капака и гответе още около 5 минути. Свалете съда от котлона и оставете настрана.
- Стъпка 2Разрежете сиренето на 2 плочки, намажете с малко зехтин и запечете на сгорещен грил тиган от двете страни за 2-3 минути, докато резките се отбележат по сиренето.
- Стъпка 3Добавете грахa, разбъркайте и гответе още 34 минути, като разбърквате редовно.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Вегетариански сукоташ
Тази вегетарианска рецепта за сукоташ е свежа, жизнена и пълна с хранителни вещества. Множеството пресни зеленчуци ще оцветят чинията Ви, като са идеално ястие за офис обяд.
Филе от пъстърва със зелен фасул и ечемик
Филе от пъстърва със зелен фасул и ечемик
Тартар от риба тон с царевица
Предлагаме ви рецепта с избрани съставки, която да приготвите и да се насладите с любимите си хора. Открийте тайните на рибата тон, приготвена със супер сладка царевица Bonduelle.
Открийте също...