Неделна говежда супа
Супа от говеждо филе със зеленчуци.
Лесни
4 човек/души
60 мин
Съставки
за 4 човек/души
100 г Бейби морковчета Bonduelle
250 г Карфиол Bonduelle
1 целина
100 г пащърнак
200 г лук
1 кг говеждо филе
Сол
Пипер
250 г Карфиол Bonduelle
1 целина
100 г пащърнак
200 г лук
1 кг говеждо филе
Сол
Пипер
Съставки за 4човек/души
100 г Бейби морковчета Bonduelle
250 г Карфиол Bonduelle
1 целина
100 г пащърнак
200 г лук
1 кг говеждо филе
Сол
Пипер
250 г Карфиол Bonduelle
1 целина
100 г пащърнак
200 г лук
1 кг говеждо филе
Сол
Пипер
- Стъпка 1Измийте месото и го оставете да ври 10 минути, след това го измийте отново, сложете го в дълбок съд и го залейте с 3 литра вода.
- Стъпка 2Нарежете лука, измийте и другите зеленчуци и ги наржете на половинки. Добавете и тях към месото.
- Стъпка 3Нарежете магданоза. Сега смесете месото, магданоза, чесъна и лука, филийките хляб и яйцето и поръсете със сол и пипер. Месете каймата 10 минути (ако имате достатъчно време, оставете сместа за 2 часа).
- Стъпка 4Как да си приготвим доматен сос: Загрейте малко масло в тиган, добавете 2 с.л. брашно, изсипете 500 мл доматен сок и разбърквайте в продължение на 5 минути, като внимавате да не загори.
- Стъпка 5Когато е готово, добавете малко сол, щипка захар и чесън на прах.
Открийте също...