Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Зелен и жълт фасул с грилована риба

Последователно, здравословно и вкусно, това е идеалното описание на рецептата, която предлагаме. Рибата тон, нискокалорична риба, заедно с гарнитура от зелен и жълт боб, може да ви осигури необходимите калории за обяд, като е идеалният избор за горещите летни дни.

Стъпки на приготвяне

  • Нарежете лука и чесъна, след което добавете малко маслиново масло в тигана и ги запържете за 3-4 минути. След това добавете зеленчуковия микс Дует Bonduelle, овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте до гладкост.

  • Нарежете чушките и ги добавете в тигана със зеленчуковия миск Дует Bonduelle. Нарежете гъбите и ги задушете в отделен тиган със сол и черен пипер, и оставете да къкри до готовност. След това ги добавете в първия тиган с фасула и чушките, върху която поръсете предварително нарязания магданоз.

  • Намажете рибата тон с маслиново масло и я сложете на грил тигана, и след това я подправете със сол и черен пипер.

  • Успоредно с това разтопете 100 г масло в малък съд, в който добавете каперсите, като приготвите соса от риба тон.

  • В чиния сложете рибата тон, върху която полейте соса с каперси и до него зеленчуковата гарнитура. Така че вечерята може да бъде сервирана. Добър апетит!

Рецепти, които може да ви интересуват

Зелен и жълт фасул с грилована риба
2 човека 30-45 минути Умерено
СЪСТАВКИ
  • 400 г Дует Микс VAPEUR BONDUELLE

  • 300 г риба тон

  • 200 г гъби

  • 100 г масло

  • 10 г каперси

  • 2 цветни чушки

  • 2 скилидки чесън

  • 1 лук

  • връзка магданоз

  • маслиново масло

  • сол

  • черен пипер

Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Нарежете лука и чесъна, след което добавете малко маслиново масло в тигана и ги запържете за 3-4 минути. След това добавете зеленчуковия микс Дует Bonduelle, овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте до гладкост.

  • Стъпка 2

    Нарежете чушките и ги добавете в тигана със зеленчуковия миск Дует Bonduelle. Нарежете гъбите и ги задушете в отделен тиган със сол и черен пипер, и оставете да къкри до готовност. След това ги добавете в първия тиган с фасула и чушките, върху която поръсете предварително нарязания магданоз.

  • Стъпка 3

    Намажете рибата тон с маслиново масло и я сложете на грил тигана, и след това я подправете със сол и черен пипер.

  • Стъпка 4

    Успоредно с това разтопете 100 г масло в малък съд, в който добавете каперсите, като приготвите соса от риба тон.

  • Стъпка 5

    В чиния сложете рибата тон, върху която полейте соса с каперси и до него зеленчуковата гарнитура. Така че вечерята може да бъде сервирана. Добър апетит!

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.