Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Великденска Пролетна салата

Лесно и вкусно решение за пролетните дни.

Стъпки на приготвяне

  • Зеленчуковият Пролетен микс се сварява добре за 3 минути.

  • Веднага след това изстудете зеленчуците в ледена вода за 10-15 секунди, отцедете ги добре и ги оставете на кухненска хартия или кърпа.

  • Пресният лук се нарязва на фини колелца. Подбираме само свежите листенца спанак.

  • Орехите се пекат в сух тиган докато покафенеят и стана хрупкави. Оставете ги да изстинат.

  • Магданозът се измива и се нарязва на едро.

  • Всички зеленчуци се смесват в голяма купа и се овкусяват със сол и пипер.

  • Накрая добавете дресинг Хиляда острова и поръсете с нарязания магданоз.

Рецепти, които може да ви интересуват

Великденска Пролетна салата
4 човека под 15 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • 1 пакет (400 г) Пролетен микс Vapeur Bonduelle
  • 200 гр бейби спaнак
  • 1 стрък магданоз
  • 2 стръка пресен лук
  • 50 г орехи
  • сол
  • пипер
  • 200 мл дресинг Хиляда острова
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Зеленчуковият Пролетен микс се сварява добре за 3 минути.

  • Стъпка 2

    Веднага след това изстудете зеленчуците в ледена вода за 10-15 секунди, отцедете ги добре и ги оставете на кухненска хартия или кърпа.

  • Стъпка 3

    Пресният лук се нарязва на фини колелца. Подбираме само свежите листенца спанак.

  • Стъпка 4

    Орехите се пекат в сух тиган докато покафенеят и стана хрупкави. Оставете ги да изстинат.

  • Стъпка 5

    Магданозът се измива и се нарязва на едро.

  • Стъпка 6

    Всички зеленчуци се смесват в голяма купа и се овкусяват със сол и пипер.

  • Стъпка 7

    Накрая добавете дресинг Хиляда острова и поръсете с нарязания магданоз.