Pinterest

Крем супа от печен карфиол с гъби

Нов подход към обичайната рецепта за крем супа. Вкусът на варените зеленчуци ще се хареса на близките ви и ще успеете да събере всички за вечеря.
Лесни
4 човек/души
20 мин
Съставки
за 4 човек/души
400 г Зеленчуков микс за крем супа с карфиол Bonduelle

500 ml вода (може да варира в зависимост от желаната консистенция)

200 г кафяви гъби

200 мл течна сметана

50 г масло

6 малки картофа

3 скилидки чесън

1 глава лук

клонка розмарин

пушен червен пипер

мазнина

сол

пипер
Съставки за 4човек/души
400 г Зеленчуков микс за крем супа с карфиол Bonduelle

500 ml вода (може да варира в зависимост от желаната консистенция)

200 г кафяви гъби

200 мл течна сметана

50 г масло

6 малки картофа

3 скилидки чесън

1 глава лук

клонка розмарин

пушен червен пипер

мазнина

сол

пипер
  1. Стъпка 1
    Нарежете зеленчуците на едро и ги поставете в тигана с микса за крем супа от карфиол на Bonduelle.
  2. Стъпка 2
    Овкусете с пушен червен пипер, розмарин, сол и черен пипер. Добавете мазнина.
  3. Стъпка 3
    Разбъркайте зеленчуците и ги запечете за 30 минути на 190 градуса.
  4. Стъпка 4
    След като зеленчуците се сварят, изсипете ги в тенджера и гответе за около 10 минути. Пасирайте сварените зеленчуци, добавете маслото и течната сметана.