Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Средиземноморска салата с нахут

Пригответе се за спорт със свежа рецепта, богата на протеини и фибри. В комбинация със сезонни зеленчуци, нахутът е звездата на тази салата, като е перфектен заместител на месото и ползите, заради които носи.

Стъпки на приготвяне

  • В купа изсипете нахута, добавете лука, червения пипер и предварително нарязаната краставица, след това нарежете наполовина чери доматите и сиренето фета.

  • След като сиренето и всички зеленчуци са добавени в купата, поръсете с маслиново масло, резен лайм и добавете 2 пресни листа мента.

Рецепти, които може да ви интересуват

Средиземноморска салата с нахут
1 човек 15-30 минути Лесно
СЪСТАВКИ
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    В купа изсипете нахута, добавете лука, червения пипер и предварително нарязаната краставица, след това нарежете наполовина чери доматите и сиренето фета.

  • Стъпка 2

    След като сиренето и всички зеленчуци са добавени в купата, поръсете с маслиново масло, резен лайм и добавете 2 пресни листа мента.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.