1. >Zelenchutsi
  2. >Нахут

Приготвен на пара, за да се запазят качествата, вкуса и текстурата му.

Нахутът е източник на витамини, минерали, фибри и протеини. Идеален е за супи, салати и хумус. Чрез технологията Vapeur, използвана ексклузивно от Bonduelle, нахутът се задушава и се приготвя във вакуум още преди да бъде консервиран. Така не само запазва вкуса и хранителните си свойства, но и може да се консумира директно от консервата.

нето тегло: 310 g сухо тегло: 265 g
съставки

Състав: вода, нахут, сол

хранителна стойност

за 100g
Енергия в (kJ) 500 kJ
Енергия (kcal) 119 kcal
Мазнини (гр) 2,2 гр
- от които наситени (гр) 0,2 гр
Въглехидрати (гр) 15 гр
- от които захари (гр) 0,5 гр
Фибри (гр) 7,7 гр
Белтъчини (гр) 6,0 гр
Сол (гр) 0,60 гр
готвене

Серията Vapeur на Bonduelle предлага вкусни зеленчуци. Нахутът е приготвен на пара, за да се запазят качествата, вкуса и текстурата му

консервиране

Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне да се съхранява в хладилник на максимум 4°C в чист и добре затворен съд. Да се консумира до 48 часа.Състав: вода, нахут, сол

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Печени сладки картофи с нахут и киноа

    Впечатляващ и здравословен обяд за четирима

  • Дип от хумус - арабски сос от нахут и сусамена паста

    Рецепта за дип от хумус с нахут, сервиран с питка хляб или чипс, може да бъде интересно предястие за гостите,докато чакат основното ястие. Може да се приготви до 3 дни преди сервиране, при условие, че се държи в хладилник. Да се сервира със стайна температура.

  • Лодки от сладки картофи с нахут

    Вкусно и хранително! Рецепта, подходяща за семеен обяд.

Вижте още рецепти