Стъпки на приготвяне
-
Сложете каймата в предварително загрят тиган с малко олио. След като месото започне да се готви и разпада, добавете нарязания лук и чесъна и овкусете всичко с червен пипер, сол, черен пипер, розмарин, мащерка и лют пипер на прах.
-
Към вече готовото месо добавете предварително сварения ориз, зеления лук и доматите и оставете всичко да се готви за няколко минути, а накрая добавете червения боб Bonduelle.
-
Оставете ястието да се хомогенизира и след това напълнете чушките с получената плънка. Подредете пълнените чушки в тава, добавете вода/бульон и покрийте с алуминиево фолио. Оставете във фурната за 20 минути.
-
След като чушките се сготвят, махнете фолиото и добавете настърган кашкавал върху всяка чушка. Оставете ги във фурната за още 5 минути и са готови за сервиране.