Стъпка 1
Сложете каймата в предварително загрят тиган с малко олио. След като месото започне да се готви и разпада, добавете нарязания лук и чесъна и овкусете всичко с червен пипер, сол, черен пипер, розмарин, мащерка и лют пипер на прах.
Стъпка 2
Към вече готовото месо добавете предварително сварения ориз, зеления лук и доматите и оставете всичко да се готви за няколко минути, а накрая добавете червения боб Bonduelle.
Стъпка 3
Когато зеленчуците омекнат, изсипете ги в тенджерата, добавете картофите, босилека, розмарина и нахута и оставете да заври.
Стъпка 4
След като чушките се сготвят, махнете фолиото и добавете настърган кашкавал върху всяка чушка. Оставете ги във фурната за още 5 минути и са готови за сервиране.