Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Новогодишен снакс с нахут

Перфектно решение за Новогодишно домашно парти

Стъпки на приготвяне

  • Забъркайте млякото с пастата, солта и черния пипер. Нарежете чесъна, лука и целината и ги запържете леко в мазнина.

  • Отцедете и добавете Bonduelle нахут, като добавите 2 с.л. лимон и настърганата кора на лимона, след което овкусете с подправките.

  • Препечете филийките на тостер, намажете ги с млечната смес и отгоре добавете нахутения пълнеж. По желание, може да украсите с листа целина и кориандър.

Рецепти, които може да ви интересуват

Новогодишен снакс с нахут
2 човека 15-30 минути Умерено
СЪСТАВКИ
  • <p><strong><a href=https://bonduelle.bg/produkt/nakhut target=_blank rel=noopener>1 консерва (310 г) нахут Bonduelle</a></strong></p>
  • <p>4 филии ръжен хляб</p>
  • <p>250 г цедено кисело мляко</p>
  • <p>50 мл зехтин</p>
  • <p>1 лимон</p>
  • <p>1 стрък целина</p>
  • <p>1 скилидка чесън</p>
  • <p>2 глави лук шалот</p>
  • <p>1 ч.л. паста хариса</p>
  • <p>1 ч.л. червен пипер</p>
  • <p>1 ч.л. кимион</p>
  • <p>хималайска сол</p>
  • <p>черен пипер</p>
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Забъркайте млякото с пастата, солта и черния пипер. Нарежете чесъна, лука и целината и ги запържете леко в мазнина.

  • Стъпка 2

    Отцедете и добавете Bonduelle нахут, като добавите 2 с.л. лимон и настърганата кора на лимона, след което овкусете с подправките.

  • Стъпка 3

    Препечете филийките на тостер, намажете ги с млечната смес и отгоре добавете нахутения пълнеж. По желание, може да украсите с листа целина и кориандър.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description