Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Говеждо на тиган с червен фасул

Високо протеиново и много ароматно ястие

Стъпки на приготвяне

  • Подгответе стека като премахнете кожата и после го нарежете на малки парчета.

  • Нарежете чесъна и репичката на кръгчета, лука, магданоза и доматите - на ситно.

  • Загрейте в тиган с малко зехтин лука и чесъна, добавете кубчетата масло, а после и бульона. Подправете с риган и кимион. Полейте с бяло вино и оставете за 3 минути алкохола да се изпари.

  • Добавете маринованите чушки, отцедения червен фасул и зеленчуковия бульон и оставете месото да поври малко. Подправете със сол, пипер и добавете сладкия чили сос и червения пипер. После добавете доматите и магданоза и оставете течността да се редуцира.

  • Изсипете ястието в чиния с помощта на стоманен ринг и украсете с начоси, кълнове, кръгчета репичка, капки от редуциран балсамов оцет и въглен на прах.

Рецепти, които може да ви интересуват

Говеждо на тиган с червен фасул
2 човека 30-45 минути Умерено
СЪСТАВКИ
  • <p><a href=https://bonduelle.bg/produkt/cherven-bob target=_blank rel=noopener>2 консерви (800 г) червен фасул Bonduelle</a></p>
  • <p>400 г говежди стек</p>
  • <p>250 мл говежди бульон</p>
  • <p>10 бр. начоси със сирене</p>
  • <p>4 бр. мариновани чушки</p>
  • <p>1 консерва рязани домати в сос</p>
  • <p>1 глава лук</p>
  • <p>1 репичка</p>
  • <p>4 с.л. бяло вино</p>
  • <p>3 с.л. сладък чили сос</p>
  • <p>3 кубчета масло</p>
  • <p>4 с.л. зехтин</p>
  • <p>балсамов оцет редуциран</p>
  • <p>3 скилидки чесън</p>
  • <p>1 връзка магданоз</p>
  • <p>1 ч.л. червен пипер</p>
  • <p>соеви кълнове от грах</p>
  • <p>малко риган</p>
  • <p>малко кимион</p>
  • <p>сол</p>
  • <p>пипер</p>
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Подгответе стека като премахнете кожата и после го нарежете на малки парчета.

  • Стъпка 2

    Нарежете чесъна и репичката на кръгчета, лука, магданоза и доматите - на ситно.

  • Стъпка 3

    Загрейте в тиган с малко зехтин лука и чесъна, добавете кубчетата масло, а после и бульона. Подправете с риган и кимион. Полейте с бяло вино и оставете за 3 минути алкохола да се изпари.

  • Стъпка 4

    Добавете маринованите чушки, отцедения червен фасул и зеленчуковия бульон и оставете месото да поври малко. Подправете със сол, пипер и добавете сладкия чили сос и червения пипер. После добавете доматите и магданоза и оставете течността да се редуцира.

  • Стъпка 5

    Изсипете ястието в чиния с помощта на стоманен ринг и украсете с начоси, кълнове, кръгчета репичка, капки от редуциран балсамов оцет и въглен на прах.