Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Говеждо на тиган с червен фасул

Високо протеиново и много ароматно ястие

Стъпки на приготвяне

  • Подгответе стека като премахнете кожата и после го нарежете на малки парчета.

  • Нарежете чесъна и репичката на кръгчета, лука, магданоза и доматите - на ситно.

  • Загрейте в тиган с малко зехтин лука и чесъна, добавете кубчетата масло, а после и бульона. Подправете с риган и кимион. Полейте с бяло вино и оставете за 3 минути алкохола да се изпари.

  • Добавете маринованите чушки, отцедения червен фасул и зеленчуковия бульон и оставете месото да поври малко. Подправете със сол, пипер и добавете сладкия чили сос и червения пипер. После добавете доматите и магданоза и оставете течността да се редуцира.

  • Изсипете ястието в чиния с помощта на стоманен ринг и украсете с начоси, кълнове, кръгчета репичка, капки от редуциран балсамов оцет и въглен на прах.

Рецепти, които може да ви интересуват

Говеждо на тиган с червен фасул
2 човека 30-45 минути Умерено
СЪСТАВКИ
  • 2 консерви (800 г) червен фасул Bonduelle

  • 400 г говежди стек

  • 250 мл говежди бульон

  • 10 бр. начоси със сирене

  • 4 бр. мариновани чушки

  • 1 консерва рязани домати в сос

  • 1 глава лук

  • 1 репичка

  • 4 с.л. бяло вино

  • 3 с.л. сладък чили сос

  • 3 кубчета масло

  • 4 с.л. зехтин

  • балсамов оцет редуциран

  • 3 скилидки чесън

  • 1 връзка магданоз

  • 1 ч.л. червен пипер

  • соеви кълнове от грах

  • малко риган

  • малко кимион

  • сол

  • пипер

Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Подгответе стека като премахнете кожата и после го нарежете на малки парчета.

  • Стъпка 2

    Нарежете чесъна и репичката на кръгчета, лука, магданоза и доматите - на ситно.

  • Стъпка 3

    Загрейте в тиган с малко зехтин лука и чесъна, добавете кубчетата масло, а после и бульона. Подправете с риган и кимион. Полейте с бяло вино и оставете за 3 минути алкохола да се изпари.

  • Стъпка 4

    Добавете маринованите чушки, отцедения червен фасул и зеленчуковия бульон и оставете месото да поври малко. Подправете със сол, пипер и добавете сладкия чили сос и червения пипер. После добавете доматите и магданоза и оставете течността да се редуцира.

  • Стъпка 5

    Изсипете ястието в чиния с помощта на стоманен ринг и украсете с начоси, кълнове, кръгчета репичка, капки от редуциран балсамов оцет и въглен на прах.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.