1. >Zelenchutsi
  2. >Мини консерви Нахут

Приготвен на пара, за да се запазят качествата, вкуса и текстурата му.

Нахутът е източник на витамини, минерали, фибри и протеини. Идеален е за супи, салати и хумус. Чрез технологията Vapeur, използвана ексклузивно от Bonduelle, нахутът се задушава и се приготвя във вакуум още преди да бъде консервиран. Така не само запазва вкуса и хранителните си свойства, но и може да се консумира директно от консервата.

нето тегло: 160 g сухо тегло: 130 g
съставки

Накиснат сух нахут, вода, сол.

хранителна стойност

за 100g
Енергия в (kJ) 502 kJ
Енергия (kcal) 120 kcal
Мазнини (гр) 2,2 гр
- от които наситени (гр) 0,2 гр
Въглехидрати (гр) 14,7 гр
- от които захари (гр) 0 гр
Фибри (гр) 7,7 гр
Белтъчини (гр) 6,4 гр
Сол (гр) 0,48 гр
Витамин B9 (µg) 87,8 µg
готвене

Предварително приготвени на пара, готови за употреба. Благодарение на новите мини консерви на Bonduelle вече може да добавите любимите си зеленчуци, както и цвят и вкус към всяко ястие, от салатата, до студени или топли закуски. Нов формат консервирани зеленчуци - малка порция, която предлага голямо разнообразие в ястията. Практичният размер на опаковката е подходящ за една порция.

консервиране

Съхранявайте на сухо и хладно място. След отваряне съхранявайте в хладилник при макс. 4° C, в чист и затворен съд и консумирайте максимум до 48ч.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Печени сладки картофи с нахут и киноа

    Впечатляващ и здравословен обяд за четирима

  • Дип от хумус - арабски сос от нахут и сусамена паста

    Рецепта за дип от хумус с нахут, сервиран с питка хляб или чипс, може да бъде интересно предястие за гостите,докато чакат основното ястие. Може да се приготви до 3 дни преди сервиране, при условие, че се държи в хладилник. Да се сервира със стайна температура.

  • Лодки от сладки картофи с нахут

    Вкусно и хранително! Рецепта, подходяща за семеен обяд.

Вижте още рецепти