Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Здравословно хранене с гъби

 

Знаехте ли че...

  • Белтъчините са основни елементи, съдържащи се във всяка жива клетка
  • Гъбите на Bonduelle са богати на растителни протеини, фибри, витамин В и D, имат ниско съдържание на въглехидрати и мазнини и не съдържат мастни киселини и холестерол.
  • Едно от предимствата на гъбите е, че те имат най-разнообразно приложение – могат да се приготвят в различни комбинации, така че напълно да се насладите на чудесния им вкус и хранителни свойства.
  • Гъбите на Bonduelle, както всички зеленчуци, съдържат голямо количество вода (93%). Това допълнително придава усещането за ситост и по този начин се избягва риска от преяждане.

Рецепти, които може да ви интересуват

Пълнени яйца с крем от нахут
Пълнени яйца с крем от нахут

Празнично ястие - обикновено се приготвя за Нова година - но можете да му се насладите по всяко време! Лесно е за приготвяне и вкусно!

4 човека 30-45 минути Лесно
Бакалау – треска по португалски със зеленчуци
Бакалау – треска по португалски със зеленчуци

Рибата треска определено е царят на португалската маса.

8 човека над 45 минути Лесно
Милфьой с говеждо, гъби и чипс от пармезан
Милфьой с говеждо, гъби и чипс от пармезан

Запържете парчетата говеждо в тигана, по 2 минути от всяка страна. Поставете парчетата говеждо филе в предварително загрята на 160°C фурна за 5 минути. Махнете от фурната, подправете със сол и пипер и отстранете.

2 човека под 15 минути Умерено
Рулца от патладжани
Рулца от патладжани

Рулцата от патладжани имат богат вкус, който се постига главно от чесъна и орехите.

2 човека над 45 минути Лесно
Здравословно хранене с гъби

 

Знаехте ли че...

  • Белтъчините са основни елементи, съдържащи се във всяка жива клетка
  • Гъбите на Bonduelle са богати на растителни протеини, фибри, витамин В и D, имат ниско съдържание на въглехидрати и мазнини и не съдържат мастни киселини и холестерол.
  • Едно от предимствата на гъбите е, че те имат най-разнообразно приложение – могат да се приготвят в различни комбинации, така че напълно да се насладите на чудесния им вкус и хранителни свойства.
  • Гъбите на Bonduelle, както всички зеленчуци, съдържат голямо количество вода (93%). Това допълнително придава усещането за ситост и по този начин се избягва риска от преяждане.
Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description