Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Здравословно хранене с гъби

 

Знаехте ли че...

  • Белтъчините са основни елементи, съдържащи се във всяка жива клетка
  • Гъбите на Bonduelle са богати на растителни протеини, фибри, витамин В и D, имат ниско съдържание на въглехидрати и мазнини и не съдържат мастни киселини и холестерол.
  • Едно от предимствата на гъбите е, че те имат най-разнообразно приложение – могат да се приготвят в различни комбинации, така че напълно да се насладите на чудесния им вкус и хранителни свойства.
  • Гъбите на Bonduelle, както всички зеленчуци, съдържат голямо количество вода (93%). Това допълнително придава усещането за ситост и по този начин се избягва риска от преяждане.

Рецепти, които може да ви интересуват

Френска чеснова франзела
Френска чеснова франзела

Рецепта за чеснова франзела - символът на френската кухня!

4 човека 30-45 минути Лесно
Мексиканска тортиля със сос от кисело мляко
Мексиканска тортиля със сос от кисело мляко

15 минути и снакът е готов!

2 човека 15-30 минути Лесно
Крем супа от грах с крокети от прошуто
Крем супа от грах с крокети от прошуто

Сервирана топла, крем супата от грах е истински деликатес за цялото семейство

2 човека 30-45 минути Трудно
Том Ям Кунг – тайландска лютиво-кисела супа със скариди и гъби
Том Ям Кунг – тайландска лютиво-кисела супа със скариди и гъби

Том Ям Кунг – най-известната супа в Тайланд е приготвяна на базата на пилешки бульон с гъби, резени и листа лимон и много обичаните от таите скариди.

4 човека над 45 минути Трудно
Здравословно хранене с гъби

 

Знаехте ли че...

  • Белтъчините са основни елементи, съдържащи се във всяка жива клетка
  • Гъбите на Bonduelle са богати на растителни протеини, фибри, витамин В и D, имат ниско съдържание на въглехидрати и мазнини и не съдържат мастни киселини и холестерол.
  • Едно от предимствата на гъбите е, че те имат най-разнообразно приложение – могат да се приготвят в различни комбинации, така че напълно да се насладите на чудесния им вкус и хранителни свойства.
  • Гъбите на Bonduelle, както всички зеленчуци, съдържат голямо количество вода (93%). Това допълнително придава усещането за ситост и по този начин се избягва риска от преяждане.
Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description