Здравословно хранене с гъби

 

Знаехте ли че...

  • Белтъчините са основни елементи, съдържащи се във всяка жива клетка
  • Гъбите на Bonduelle са богати на растителни протеини, фибри и витамин В и D, имат ниско съдържание на въглехидрати и мазнини и не съдържат мастни киселини и холестерол.
  • Едно от предимствата на гъбите е, че те имат най-разнообразно приложение – могат да се приготвят в различни комбинации, така че напълно да се насладите на чудесния им вкус и хранителни свойства.
  • Гъбите на Bonduelle, както всички зеленчуци, съдържат голямо количество вода (93%). Това допълнително придава усещането за ситост и по този начин се избягва риска от преяждане.

Рецепти, които може да ви интересуват

Зеленчуков дует с прошуто

Зеленчуков дует с прошуто

Бърза и вкусна рецепта за предястие с прошуто.

4 човека 15-30 минути Лесно
Tolma - сърми с лозови листа

Tolma - сърми с лозови листа

Сърмите с лозови листа не са много трудни за приготвяне и имат невероятен вкус.

8 човека над 45 минути Лесно
Царевичен кекс

Царевичен кекс

Рецепта за египетски царевичен кекс. Невероятно е вкусен с парчета ананас от консерва.

4 човека над 45 минути Лесно
Филе от сьомга със салата от златна царевица с люти чушки

Филе от сьомга със салата от златна царевица с люти чушки

Изискано и лесно за приготвяне ястие.

4 човека 15-30 минути Умерено
Здравословно хранене с гъби

 

Знаехте ли че...

  • Белтъчините са основни елементи, съдържащи се във всяка жива клетка
  • Гъбите на Bonduelle са богати на растителни протеини, фибри и витамин В и D, имат ниско съдържание на въглехидрати и мазнини и не съдържат мастни киселини и холестерол.
  • Едно от предимствата на гъбите е, че те имат най-разнообразно приложение – могат да се приготвят в различни комбинации, така че напълно да се насладите на чудесния им вкус и хранителни свойства.
  • Гъбите на Bonduelle, както всички зеленчуци, съдържат голямо количество вода (93%). Това допълнително придава усещането за ситост и по този начин се избягва риска от преяждане.