Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Тайният език на приборите

Подходящата подредба на прибори, когато пием, когато си почиваме или сме свършили с консумирането на ястието, е важна, за да покажем на домакина дали чинията ни може да бъде отнесена или не. Можете да използвате ножа и вилицата, за да изразите похвала или критика към ястието.

Капакът трябва да бъде поставен на чинията по такъв начин, че да не се плъзне. Освен това приборите не трябва да се оставят върху храна. Не оставяйте неизползваните прибори върху покривката или салфетката.

И така, каква информация може да бъде изразена с помощта на приборите?

„Почивка от яденето” – приборите са кръстосани в чинията с острието на ножа, сочещо навътре, а остриетата на вилицата нагоре или надолу

„Приключил” – Приборите са в чинията, един до друг, а дръжките сочат надолу. При никакви обстоятелства краищата на приборите не може да лежат на края на чинията или на масата.

„Всичко беше отлично” – приборите са подредени на „шест и двайсет и пет”

„Храната не беше вкусна” – приборите са подредени в позиция „пет и двайсет и пет”

„Готови за още” – приборите са кръстосани в позиция „осем и двайсет” Тайният език на приборите.

Опитайте се да използвате езика на приборите в ресторанта и ще видите, че наистина работи.

Насладете се на партито си и открийте още на: Съвети за етикет на поведение на масата Етикетът на масата Поведение по време на хранене


Рецепти, които може да ви интересуват

Свински бут на тиган с Vapeur дует микс
Свински бут на тиган с Vapeur дует микс

Бърза, лесна и уникално вкусна вечеря за двама

2 човека 30-45 минути Лесно
Зеленчуково суфле
Зеленчуково суфле

Вкусно ястие със страхотен вкус от комбинацията на зеленчуци и сирене. Перфектен избор за обяд или вечеря!

4 човека 30-45 минути Умерено
Гъбена супа с франзела
Гъбена супа с франзела

Гъбена супа с франзела – рецепта за любителите на нестандартните кулинарни удоволствия.

3 човека 30-45 минути Умерено
Зеленчукови кюфтета със спанак и гъби
Зеленчукови кюфтета със спанак и гъби

Вкусни хапки за гости

4 човека 30-45 минути Умерено
Тайният език на приборите

Подходящата подредба на прибори, когато пием, когато си почиваме или сме свършили с консумирането на ястието, е важна, за да покажем на домакина дали чинията ни може да бъде отнесена или не. Можете да използвате ножа и вилицата, за да изразите похвала или критика към ястието.

Капакът трябва да бъде поставен на чинията по такъв начин, че да не се плъзне. Освен това приборите не трябва да се оставят върху храна. Не оставяйте неизползваните прибори върху покривката или салфетката.

И така, каква информация може да бъде изразена с помощта на приборите?

„Почивка от яденето” – приборите са кръстосани в чинията с острието на ножа, сочещо навътре, а остриетата на вилицата нагоре или надолу

„Приключил” – Приборите са в чинията, един до друг, а дръжките сочат надолу. При никакви обстоятелства краищата на приборите не може да лежат на края на чинията или на масата.

„Всичко беше отлично” – приборите са подредени на „шест и двайсет и пет”

„Храната не беше вкусна” – приборите са подредени в позиция „пет и двайсет и пет”

„Готови за още” – приборите са кръстосани в позиция „осем и двайсет” Тайният език на приборите.

Опитайте се да използвате езика на приборите в ресторанта и ще видите, че наистина работи.

Насладете се на партито си и открийте още на: Съвети за етикет на поведение на масата Етикетът на масата Поведение по време на хранене

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description