Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Кога да готвим или задушаваме?

Традиционното готвене се извършва при температура 100° C. Това налага слагането на продуктите директно във вряща вода. Задушените продукти не трябва да имат контакт с вода и трябва да са на разстояние поне 2,5 сантиметра над нея. Целият процес се провежда при температура 120° С. За разлика от традиционното варене, не е нужно да добавяме сол, когато готвим на пара, защото е много лесно ястието да стане прекалено солено. Вместо това можете да използвате пресни или сушени билки. За по-добър вкус, можете да сложите няколко стръка пресни билки към врящата вода.

Задушените или варени зеленчуци могат да се използват за салати, супи или като гарнитура. След готвене, можете да използвате останалата вода като бульон за супи и сосове. Не е нужно да използваме бульона непосредствено след приготвянето му. Можем да го сложим в буркан в хладилника и да го използваме като база за ястия по-късно. Кога да готвим или задушаваме?

Направете си сами бульона за вашите сосове и супи!

Забавлявайте се и творете с: Тайни на готвенето и задушаването Неделна говежда супа


Рецепти, които може да ви интересуват

Спаначен пай "Коледна елха"
Спаначен пай "Коледна елха"

Изумително ястие, което ще обогати Коледната трапеза

2 човека 30-45 минути Умерено
Пролетни зеленчуци, изпечени на фурна
Пролетни зеленчуци, изпечени на фурна

Лесна и вкусна пролетна рецепта, еднакво подходяща за офиса и вкъщи.

4 човека 30-45 минути Лесно
Сьомга с уасаби — японски хрян
Сьомга с уасаби — японски хрян

Рецепта за сьомга с японски хрян „Wasabi”.

4 човека над 45 минути Умерено
Домашно сладко от кайсии
Домашно сладко от кайсии

Внимание: нарязаното на парчета цвекло може да се замени с нарязано на кубчета цвекло

2 човека 15-30 минути Умерено
Кога да готвим или задушаваме?

Традиционното готвене се извършва при температура 100° C. Това налага слагането на продуктите директно във вряща вода. Задушените продукти не трябва да имат контакт с вода и трябва да са на разстояние поне 2,5 сантиметра над нея. Целият процес се провежда при температура 120° С. За разлика от традиционното варене, не е нужно да добавяме сол, когато готвим на пара, защото е много лесно ястието да стане прекалено солено. Вместо това можете да използвате пресни или сушени билки. За по-добър вкус, можете да сложите няколко стръка пресни билки към врящата вода.

Задушените или варени зеленчуци могат да се използват за салати, супи или като гарнитура. След готвене, можете да използвате останалата вода като бульон за супи и сосове. Не е нужно да използваме бульона непосредствено след приготвянето му. Можем да го сложим в буркан в хладилника и да го използваме като база за ястия по-късно. Кога да готвим или задушаваме?

Направете си сами бульона за вашите сосове и супи!

Забавлявайте се и творете с: Тайни на готвенето и задушаването Неделна говежда супа

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.