Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Кога да готвим или задушаваме?

Традиционното готвене се извършва при температура 100° C. Това налага слагането на продуктите директно във вряща вода. Задушените продукти не трябва да имат контакт с вода и трябва да са на разстояние поне 2,5 сантиметра над нея. Целият процес се провежда при температура 120° С. За разлика от традиционното варене, не е нужно да добавяме сол, когато готвим на пара, защото е много лесно ястието да стане прекалено солено. Вместо това можете да използвате пресни или сушени билки. За по-добър вкус, можете да сложите няколко стръка пресни билки към врящата вода.

Задушените или варени зеленчуци могат да се използват за салати, супи или като гарнитура. След готвене, можете да използвате останалата вода като бульон за супи и сосове. Не е нужно да използваме бульона непосредствено след приготвянето му. Можем да го сложим в буркан в хладилника и да го използваме като база за ястия по-късно. Кога да готвим или задушаваме?

Направете си сами бульона за вашите сосове и супи!

Забавлявайте се и творете с: Тайни на готвенето и задушаването Неделна говежда супа


Рецепти, които може да ви интересуват

Том Ям Кунг – тайландска лютиво-кисела супа със скариди и гъби
Том Ям Кунг – тайландска лютиво-кисела супа със скариди и гъби

Том Ям Кунг – най-известната супа в Тайланд е приготвяна на базата на пилешки бульон с гъби, резени и листа лимон и много обичаните от таите скариди.

4 човека над 45 минути Трудно
Салата с телешки филета и зрял боб
Салата с телешки филета и зрял боб

Чудесно ястие за лятото

2 човека 15-30 минути Трудно
Фузили с гъби и спанак
Фузили с гъби и спанак

Много ароматно италианско ястие лесно за приготвяне

2 човека 15-30 минути Лесно
Огретен от карфиол с гриловано свинско
Огретен от карфиол с гриловано свинско

Лесна и вкусна рецепта

2 човека 30-45 минути Лесно
Кога да готвим или задушаваме?

Традиционното готвене се извършва при температура 100° C. Това налага слагането на продуктите директно във вряща вода. Задушените продукти не трябва да имат контакт с вода и трябва да са на разстояние поне 2,5 сантиметра над нея. Целият процес се провежда при температура 120° С. За разлика от традиционното варене, не е нужно да добавяме сол, когато готвим на пара, защото е много лесно ястието да стане прекалено солено. Вместо това можете да използвате пресни или сушени билки. За по-добър вкус, можете да сложите няколко стръка пресни билки към врящата вода.

Задушените или варени зеленчуци могат да се използват за салати, супи или като гарнитура. След готвене, можете да използвате останалата вода като бульон за супи и сосове. Не е нужно да използваме бульона непосредствено след приготвянето му. Можем да го сложим в буркан в хладилника и да го използваме като база за ястия по-късно. Кога да готвим или задушаваме?

Направете си сами бульона за вашите сосове и супи!

Забавлявайте се и творете с: Тайни на готвенето и задушаването Неделна говежда супа

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description