Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Кога да готвим или задушаваме?

Традиционното готвене се извършва при температура 100° C. Това налага слагането на продуктите директно във вряща вода. Задушените продукти не трябва да имат контакт с вода и трябва да са на разстояние поне 2,5 сантиметра над нея. Целият процес се провежда при температура 120° С. За разлика от традиционното варене, не е нужно да добавяме сол, когато готвим на пара, защото е много лесно ястието да стане прекалено солено. Вместо това можете да използвате пресни или сушени билки. За по-добър вкус, можете да сложите няколко стръка пресни билки към врящата вода.

Задушените или варени зеленчуци могат да се използват за салати, супи или като гарнитура. След готвене, можете да използвате останалата вода като бульон за супи и сосове. Не е нужно да използваме бульона непосредствено след приготвянето му. Можем да го сложим в буркан в хладилника и да го използваме като база за ястия по-късно. Кога да готвим или задушаваме?

Направете си сами бульона за вашите сосове и супи!

Забавлявайте се и творете с: Тайни на готвенето и задушаването Неделна говежда супа


Рецепти, които може да ви интересуват

Мексикански горгонзола кошници
Мексикански горгонзола кошници

Невероятен вкус, озаряващ вашия ден!

4 човека 30-45 минути Лесно
Милфьой с говеждо, гъби и чипс от пармезан
Милфьой с говеждо, гъби и чипс от пармезан

Запържете парчетата говеждо в тигана, по 2 минути от всяка страна. Поставете парчетата говеждо филе в предварително загрята на 160°C фурна за 5 минути. Махнете от фурната, подправете със сол и пипер и отстранете.

2 човека под 15 минути Умерено
Салата в буркан
Салата в буркан

Перфектната салата за пикник

2 човека 30-45 минути Лесно
Пучеро – рецепта за аржентински гулаш с месо, зеленчуци и царевица
Пучеро – рецепта за аржентински гулаш с месо, зеленчуци и царевица

Пучеро – ястие, което взели със себе си в Аржентина испанските колонизатори.

12 човека над 45 минути Трудно
Кога да готвим или задушаваме?

Традиционното готвене се извършва при температура 100° C. Това налага слагането на продуктите директно във вряща вода. Задушените продукти не трябва да имат контакт с вода и трябва да са на разстояние поне 2,5 сантиметра над нея. Целият процес се провежда при температура 120° С. За разлика от традиционното варене, не е нужно да добавяме сол, когато готвим на пара, защото е много лесно ястието да стане прекалено солено. Вместо това можете да използвате пресни или сушени билки. За по-добър вкус, можете да сложите няколко стръка пресни билки към врящата вода.

Задушените или варени зеленчуци могат да се използват за салати, супи или като гарнитура. След готвене, можете да използвате останалата вода като бульон за супи и сосове. Не е нужно да използваме бульона непосредствено след приготвянето му. Можем да го сложим в буркан в хладилника и да го използваме като база за ястия по-късно. Кога да готвим или задушаваме?

Направете си сами бульона за вашите сосове и супи!

Забавлявайте се и творете с: Тайни на готвенето и задушаването Неделна говежда супа

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.