Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Италианско хранене със зеленчуци

 
Италианска кухня
Италианската кухня е наистина една от най-старите и усъвършенствани готварски традиции  по света. От ІV-ти век пр.н.е., когато са открити първите следи от нея, тя извървява дълъг и труден път, за да стане това, което е днес. Пропита с история, италианската кухня се е повлияла много от Византия, Древен Рим, Древна Гърция, Близкия изток и т.н.
 
Днес италианската кухня обхваща голямо разнообразие от съставки. Когато говорим за италианско ястие, първото нещо което ни идва на ум са късчета сирене, многообразие от зеленчуци, подправки, паста и вино.
Хранене по италиански
Освен разнообразието от съставки, италианската кухня ви дава право да изберете опцията ‘пестене на време’. В този смисъл пестене на време означава, че може да използвате времето си за нещо друго и да почакате, докато вечерята ви е готова напълно.
 
 
В основата на повечето от италианските ястия са зеленчуците и познатите съставки, споменати по-горе, така че можете да сготвите всичко от антипасти, първото ястие (примо) до десерта (долче) за 30 минути  и да прекарате след това 15 минути, вечеряйки прилично. 
Това, което наистина е хубаво за италианската кухня е, че много от италианските ястия са с основни съставки зеленчуци, така че можете да използвате замразени зеленчуци и да си приготвите вкусно италианско ястие по всяко време!

Рецепти, които може да ви интересуват

Домати, пълнени с ориз и червен фасул
Домати, пълнени с ориз и червен фасул

Нов прочит на традиционната рецепта

2 човека над 45 минути Умерено
Аджапсандали с патладжани
Аджапсандали с патладжани

Аджапсандали е популярно пролетно вегетарианско ястие, приготвяно от всяко грузинско семейство.

6 човека над 45 минути Лесно
Крем супа от тиква със скариди
Крем супа от тиква със скариди

Идеална рецепта за любителите на морските дарове. Апетитният вкус на скаридите се подсилва от вкуса на тиквата и резултатът е бърза и питателна крем супа.

4 човека 15-30 минути Лесно
Ориз с боб по карибски
Ориз с боб по карибски

Рецепта за ориз с боб, ястие от карибската кухня.

4 човека над 45 минути Лесно
Италианско хранене със зеленчуци
 
Италианска кухня
Италианската кухня е наистина една от най-старите и усъвършенствани готварски традиции  по света. От ІV-ти век пр.н.е., когато са открити първите следи от нея, тя извървява дълъг и труден път, за да стане това, което е днес. Пропита с история, италианската кухня се е повлияла много от Византия, Древен Рим, Древна Гърция, Близкия изток и т.н.
 
Днес италианската кухня обхваща голямо разнообразие от съставки. Когато говорим за италианско ястие, първото нещо което ни идва на ум са късчета сирене, многообразие от зеленчуци, подправки, паста и вино.
Хранене по италиански
Освен разнообразието от съставки, италианската кухня ви дава право да изберете опцията ‘пестене на време’. В този смисъл пестене на време означава, че може да използвате времето си за нещо друго и да почакате, докато вечерята ви е готова напълно.
 
 
В основата на повечето от италианските ястия са зеленчуците и познатите съставки, споменати по-горе, така че можете да сготвите всичко от антипасти, първото ястие (примо) до десерта (долче) за 30 минути  и да прекарате след това 15 минути, вечеряйки прилично. 
Това, което наистина е хубаво за италианската кухня е, че много от италианските ястия са с основни съставки зеленчуци, така че можете да използвате замразени зеленчуци и да си приготвите вкусно италианско ястие по всяко време!
Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.