Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Италианско хранене със зеленчуци

 
Италианска кухня
Италианската кухня е наистина една от най-старите и усъвършенствани готварски традиции  по света. От ІV-ти век пр.н.е., когато са открити първите следи от нея, тя извървява дълъг и труден път, за да стане това, което е днес. Пропита с история, италианската кухня се е повлияла много от Византия, Древен Рим, Древна Гърция, Близкия изток и т.н.
 
Днес италианската кухня обхваща голямо разнообразие от съставки. Когато говорим за италианско ястие, първото нещо което ни идва на ум са късчета сирене, многообразие от зеленчуци, подправки, паста и вино.
Хранене по италиански
Освен разнообразието от съставки, италианската кухня ви дава право да изберете опцията ‘пестене на време’. В този смисъл пестене на време означава, че може да използвате времето си за нещо друго и да почакате, докато вечерята ви е готова напълно.
 
 
В основата на повечето от италианските ястия са зеленчуците и познатите съставки, споменати по-горе, така че можете да сготвите всичко от антипасти, първото ястие (примо) до десерта (долче) за 30 минути  и да прекарате след това 15 минути, вечеряйки прилично. 
Това, което наистина е хубаво за италианската кухня е, че много от италианските ястия са с основни съставки зеленчуци, така че можете да използвате замразени зеленчуци и да си приготвите вкусно италианско ястие по всяко време!

Рецепти, които може да ви интересуват

Бакалау – треска по португалски със зеленчуци

Бакалау – треска по португалски със зеленчуци

Рибата треска определено е царят на португалската маса.

8 човека над 45 минути Лесно
Царевична супа

Царевична супа

Рецепта за царевична супа.

4 човека 30-45 минути Лесно
Пица с цветни чушки и маслини

Пица с цветни чушки и маслини

Рецепта за малки пици с чушки – рецептата за тестото датира векове назад.

2 човека над 45 минути Умерено
Такос с червен боб

Такос с червен боб

Ястие, което ви отвежда в Мексико и ви очарова с цветни комбинации

2 човека 30-45 минути Лесно
Италианско хранене със зеленчуци
 
Италианска кухня
Италианската кухня е наистина една от най-старите и усъвършенствани готварски традиции  по света. От ІV-ти век пр.н.е., когато са открити първите следи от нея, тя извървява дълъг и труден път, за да стане това, което е днес. Пропита с история, италианската кухня се е повлияла много от Византия, Древен Рим, Древна Гърция, Близкия изток и т.н.
 
Днес италианската кухня обхваща голямо разнообразие от съставки. Когато говорим за италианско ястие, първото нещо което ни идва на ум са късчета сирене, многообразие от зеленчуци, подправки, паста и вино.
Хранене по италиански
Освен разнообразието от съставки, италианската кухня ви дава право да изберете опцията ‘пестене на време’. В този смисъл пестене на време означава, че може да използвате времето си за нещо друго и да почакате, докато вечерята ви е готова напълно.
 
 
В основата на повечето от италианските ястия са зеленчуците и познатите съставки, споменати по-горе, така че можете да сготвите всичко от антипасти, първото ястие (примо) до десерта (долче) за 30 минути  и да прекарате след това 15 минути, вечеряйки прилично. 
Това, което наистина е хубаво за италианската кухня е, че много от италианските ястия са с основни съставки зеленчуци, така че можете да използвате замразени зеленчуци и да си приготвите вкусно италианско ястие по всяко време!