Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Хрупкава салата с био зелен фасул
Здравословна почерпка с био зелен фасул
Лесни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
200 г цял био зелен фасул Bonduelle
100 г бейби моркови
18 парчета моцарела
10 чери доматчета
6 малки пресни картофа
3 репички
2 глави червен лук
2 бр. пресен лук
1 узряло авокадо
1 радичио
100 г маслини каламата
3 кубчета масло
1 шепа рукола
1 шепа листа от валериана
мащерка
екстра върджин зехтин
балсамов оцет
сол и пипер на вкус
Съставки за 2човек/души
200 г цял био зелен фасул Bonduelle
100 г бейби моркови
18 парчета моцарела
10 чери доматчета
6 малки пресни картофа
3 репички
2 глави червен лук
2 бр. пресен лук
1 узряло авокадо
1 радичио
100 г маслини каламата
3 кубчета масло
1 шепа рукола
1 шепа листа от валериана
мащерка
екстра върджин зехтин
балсамов оцет
сол и пипер на вкус
Стъпка 1
Нарязваме на ситно пресния лук, червения лук на шайби, а репичките на половинки. Нарязваме на кубчета авокадото, чери доматите и репичките на малки парчета, а картофите на големи парчета.
Стъпка 2
Сваряваме пресните картофи и бейби морковите в гореща вода с малко сол, после ги слагаме в тиган с малко масло докато добият златист цвят и хрупкава текстура. Подправяме със сол, пипер и мащерка.
Стъпка 3
Сварете аспержите в гореща вода, след това ги охладете в ледена вода. Така остават твърди и зелени. След като приготвите палачинките в тиган, напълнете ги със сместа със сирена, добавете резените шунка, 1 аспержа и след това ги увийте.
Стъпка 4
Време да се насладим на резултата!
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Пролетни рулца със зелен и жълт фасул
Посрещнете своите гости с едно чудесно, лесноза приготвяне и здравословно ястие
Салата от елда, тиква и сирене
Изберете тази рецепта за един богат на хранителни вещества обяд.