1. >Retsepti
  2. >Хрупкава салата с био зелен фасул

Хрупкава салата с био зелен фасул

Easy
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
200 г цял био зелен фасул Bonduelle

100 г бейби моркови

18 парчета моцарела

10 чери доматчета

6 малки пресни картофа

3 репички

2 глави червен лук

2 бр. пресен лук

1 узряло авокадо

1 радичио

100 г маслини каламата

3 кубчета масло

1 шепа рукола

1 шепа листа от валериана

мащерка

екстра върджин зехтин

балсамов оцет

сол и пипер на вкус
Съставки за 2човек/души
200 г цял био зелен фасул Bonduelle

100 г бейби моркови

18 парчета моцарела

10 чери доматчета

6 малки пресни картофа

3 репички

2 глави червен лук

2 бр. пресен лук

1 узряло авокадо

1 радичио

100 г маслини каламата

3 кубчета масло

1 шепа рукола

1 шепа листа от валериана

мащерка

екстра върджин зехтин

балсамов оцет

сол и пипер на вкус
  1. Стъпка 1
    Нарязваме на ситно пресния лук, червения лук на шайби, а репичките на половинки. Нарязваме на кубчета авокадото, чери доматите и репичките на малки парчета, а картофите на големи парчета.
  2. Стъпка 2
    Сваряваме пресните картофи и бейби морковите в гореща вода с малко сол, после ги слагаме в тиган с малко масло докато добият златист цвят и хрупкава текстура. Подправяме със сол, пипер и мащерка.
  3. Стъпка 3
    Сварете аспержите в гореща вода, след това ги охладете в ледена вода. Така остават твърди и зелени. След като приготвите палачинките в тиган, напълнете ги със сместа със сирена, добавете резените шунка, 1 аспержа и след това ги увийте.
  4. Стъпка 4
    Време да се насладим на резултата!
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда