1. >Retsepti
  2. >Пролетни рулца със зелен и жълт фасул

Пролетни рулца със зелен и жълт фасул

Easy
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 пакет (400 г) Дует Микс Vapeur Bonduelle

замразени оризови листа

1 червена чушка

2 моркова

2 пресни лука

5 сушени домата

300 мл олио

10 с.л. соев сос

5 с.л. сладък чили сос

4 с.л. мед

2 с.л. сусамово олио

1 ч.л. пеперончино

1 купа с вода

1 връзка магданоз

подправки

сол, пипер
Съставки за 2човек/души
1 пакет (400 г) Дует Микс Vapeur Bonduelle

замразени оризови листа

1 червена чушка

2 моркова

2 пресни лука

5 сушени домата

300 мл олио

10 с.л. соев сос

5 с.л. сладък чили сос

4 с.л. мед

2 с.л. сусамово олио

1 ч.л. пеперончино

1 купа с вода

1 връзка магданоз

подправки

сол, пипер
  1. Стъпка 1
    Нарежете чушката, морковите и сушените домати по дължина, на жулиени, след това нарежете на ситно зеления лук и магданоза. Задушете моркова, черен пипер и бобената смес в тигана с малко олио, добавете зелен лук, магданоз, сушени домати и чаена лъжичка пеперончино. Подправете със сол и черен пипер.
  2. Стъпка 2
    За соса смесете в купа тъмния соев сос със сладкия чили сос, мед, пеперончино, наситнен магданоз, сусамово олио и малко вода.
  3. Стъпка 3
    Загрейте в тиган с малко зехтин лука и чесъна, добавете кубчетата масло, а после и бульона. Подправете с риган и кимион. Полейте с бяло вино и оставете за 3 минути алкохола да се изпари.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда