1. >Retsepti
  2. >Агнешки котлет с провансалски зеленчуци

Агнешки котлет с провансалски зеленчуци

Accessible
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
Зеленчуков микс Provencal Bonduelle 400 г

300 г агнешки котлет

50 г краве масло

50 мл червено вино

царевично нишесте

микс от подправки по ваш вкус

розмарин

мащерка

чесън

захар

зехтин

сол

черен пипер
Съставки за 2човек/души
Зеленчуков микс Provencal Bonduelle 400 г

300 г агнешки котлет

50 г краве масло

50 мл червено вино

царевично нишесте

микс от подправки по ваш вкус

розмарин

мащерка

чесън

захар

зехтин

сол

черен пипер
  1. Стъпка 1
    В тиган с олио сгответе Зеленчуковия микс Provencal Bonduelle, подправете с микс от ароматни билки, сол и черен пипер. Оставете да се готви около 10 минути.
  2. Стъпка 2
    Подправете котлета със сол и черен пипер и го гответе в тиган, в който добавяме олио, чесън, мащерка, розмарин и масло. Внимателно разбъркайте всичко, така че агнешкото да поеме всички добавени вкусове, и изсипете червено вино, за да стане по-сочно.
  3. Стъпка 3
    В чиния сложете зеленчуковия микс, пилешкото филе и соса със сирене и ястието може да се сервира.
  4. Стъпка 4
    В чиния добавете зеленчуковата смес, агнешкия котлет и предварително приготвения сос и може да се сервира вечерята.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда