Стъпка 1
Нарежете лука и чесъна, след което добавете малко маслиново масло в тигана и ги запържете за 3-4 минути. След това добавете зеленчуковия микс Дует Bonduelle, овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте до гладкост.
Стъпка 2
Нарежете чушките и ги добавете в тигана със зеленчуковия миск Дует Bonduelle. Нарежете гъбите и ги задушете в отделен тиган със сол и черен пипер, и оставете да къкри до готовност. След това ги добавете в първия тиган с фасула и чушките, върху която поръсете предварително нарязания магданоз.
Стъпка 3
В същия тиган, използван за шишчетата, запечете зеленчуците (чери домати, чушките, лютите чушки и пресния лук). Подправете със сол.
Стъпка 4
Успоредно с това разтопете 100 г масло в малък съд, в който добавете каперсите, като приготвите соса от риба тон.
Стъпка 5
В чиния сложете рибата тон, върху която полейте соса с каперси и до него зеленчуковата гарнитура. Така че вечерята може да бъде сервирана. Добър апетит!