1. >Retsepti
  2. >Зелен и жълт фасул с грилована риба

Зелен и жълт фасул с грилована риба

Accessible
2 човек/души
30 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г Дует Микс VAPEUR BONDUELLE

300 г риба тон

200 г гъби

100 г масло

10 г каперси

2 цветни чушки

2 скилидки чесън

1 лук

връзка магданоз

маслиново масло

сол

черен пипер
Съставки за 2човек/души
400 г Дует Микс VAPEUR BONDUELLE

300 г риба тон

200 г гъби

100 г масло

10 г каперси

2 цветни чушки

2 скилидки чесън

1 лук

връзка магданоз

маслиново масло

сол

черен пипер
  1. Стъпка 1
    Нарежете лука и чесъна, след което добавете малко маслиново масло в тигана и ги запържете за 3-4 минути. След това добавете зеленчуковия микс Дует Bonduelle, овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте до гладкост.
  2. Стъпка 2
    Нарежете чушките и ги добавете в тигана със зеленчуковия миск Дует Bonduelle. Нарежете гъбите и ги задушете в отделен тиган със сол и черен пипер, и оставете да къкри до готовност. След това ги добавете в първия тиган с фасула и чушките, върху която поръсете предварително нарязания магданоз.
  3. Стъпка 3
    В същия тиган, използван за шишчетата, запечете зеленчуците (чери домати, чушките, лютите чушки и пресния лук). Подправете със сол.
  4. Стъпка 4
    Успоредно с това разтопете 100 г масло в малък съд, в който добавете каперсите, като приготвите соса от риба тон.
  5. Стъпка 5
    В чиния сложете рибата тон, върху която полейте соса с каперси и до него зеленчуковата гарнитура. Така че вечерята може да бъде сервирана. Добър апетит!
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда