1. >Retsepti
  2. >Вегетариански сукоташ

Вегетариански сукоташ

Тази вегетарианска рецепта за сукоташ е свежа, жизнена и пълна с хранителни вещества. Множеството пресни зеленчуци ще оцветят чинията Ви, като са идеално ястие за офис обяд.
Лесни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
340 гр Сладка царевица, Bonduelle

250 гр боб лима или бял боб

25 гр масло

1/2 червен лук

1 червена чушка

1/2 халапеньо

1 скилидка чесън

1 стрък зелен лук

босилек

зехтин

сол

черен пипер
Съставки за 2човек/души
340 гр Сладка царевица, Bonduelle

250 гр боб лима или бял боб

25 гр масло

1/2 червен лук

1 червена чушка

1/2 халапеньо

1 скилидка чесън

1 стрък зелен лук

босилек

зехтин

сол

черен пипер
  1. Стъпка 1
    В тиган запържете лука и чушката. Халапеньо в малко зехтин и подправете със сол и черен пипер.
  2. Стъпка 2
    След това добавете царевицата, нарязания чесън, боба и разбъркайте добре.Сложете отгоре маслото и част от босилека.
  3. Стъпка 3
    След като водата изври и месото се отдели от кокалите, то се изважда и поставя в отделен съд. Ако желаете погъста консистенция, вземете малко от съдържанието в тенджерата, блендирайте го и го добавете обратно в тенджерата.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда
  • Халуми със средиземноморски зеленчуци

    Халуми със средиземноморски зеленчуци

  • Азиатска оризова салата

    Специфична за китайската кухня, оризова салата ще бъде иновация във вашата книга с рецепти. Свежият ...

  • Дип с чили царевица и сирене

    Перфектното хапване за моментите, когато гледате любимия си сериал на дивана