Поставете в купичка накълцаните чушлета и шалота с оцет и захар.
Стъпка 2
След това налейте сока от зелен лимон и рибния сос. Бъркайте докато захарта се разтвори.
Стъпка 3
Отделно сварете оризовите макарони и ги добавете към супата. Към супата добавете също така сварените и нарязани парчета говеждо или пилешко месо. Посипете с листа пресен колеандър и пресен лук.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Печена сьомга с броколи
Перфектният избор за следвеликденски обяд
Свежа салата с пиле и млечен дресинг
Вкусна, лесна и бърза лятна салата
Печена ципура с уок зеленчуци
Много лесна рецепта с няколко съставки, но с богат вкус! Ципура, придружена от нашите уок зеленчуци ...