Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Шишчета от гъби с босилек
Гъби и Патладжан? Рецепта за необичайна, но много вкусна комбинация от полезни и хранителни зеленчуци.
Достъпни
3 човек/души
30 мин
Съставки
за 3 човек/души
170 г Цели гъби Bonduelle
1 патладжан, нарязан на филийки с дебелина 2 см
60 мл зехтин екстра вържин
3 супени лъжици балсамов оцет
2 скилидки ситно нарязан чесън
Морска сол и прясно смлян черен пипер
1 опаковка майонеза
1 връзка босилек
Съставки за 3човек/души
170 г Цели гъби Bonduelle
1 патладжан, нарязан на филийки с дебелина 2 см
60 мл зехтин екстра вържин
3 супени лъжици балсамов оцет
2 скилидки ситно нарязан чесън
Морска сол и прясно смлян черен пипер
1 опаковка майонеза
1 връзка босилек
Рецепти с
Цели гъби
Стъпка 1
Подготовка
Стъпка 2
Поднесете ги с майонеза, овкусена с босилек.
Стъпка 3
Добавете гъбите Bonduelle, магданоза и малко морска сол.Объркайте сместта гъбената смес с ориза и добавете 2 с.л. от соса от варенето.
Стъпка 4
Почистете гъбите с малка четка или домакинска хартия. Ако е необходимо, махнете пънчето. Нарежете ги на две по дължина. Поставете гъбите и патладжана в салатиера.
Стъпка 5
През това време смесете майонезата с босилека с помощта на миксер. Добавете прясно смлян черен пипер, след което изсипете сместта в буркан.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Вкусна салата с гъби „A la Chef”
Салатата е царят на лятото! Пригответе я с гъби, горчица, лимон и каперси по рецепта за изискан вкус и романтични летни вечери!
Картофи с гъби на фурна
Картофи на фурна, само че – с гъби! Хранително, сочно, неустоимо! Рецептата е бърза и лесна.
Гъби с ориз на салата
Гъби с ориз, но на салата! Едно различно и неустоимо ризото! Вижте рецептата и изненадайте приятели ...