1. >Retsepti
  2. >Вкусна салата с гъби „A la Chef”

Вкусна салата с гъби „A la Chef”

Салатата е царят на лятото! Пригответе я с гъби, горчица, лимон и каперси по рецепта за изискан вкус и романтични летни вечери!
Достъпни
3 човек/души
30 мин
Съставки
за 3 човек/души
340 г Нарязани гъби Bonduelle

Корнишони, 3-6 см Bonduelle

4 яйца

Един лимон

Горчица

30 мл олио

20 мл сметана

1 лук

1 зелен лук

2 с.л. каперси

1 с.л. пудра захар

Пипер

Магданоз

Естрагон
Съставки за 3човек/души
340 г Нарязани гъби Bonduelle

Корнишони, 3-6 см Bonduelle

4 яйца

Един лимон

Горчица

30 мл олио

20 мл сметана

1 лук

1 зелен лук

2 с.л. каперси

1 с.л. пудра захар

Пипер

Магданоз

Естрагон
  1. Стъпка 1
    Поставете в купа 2 жълтъка, добавете сока от един лимон и една супена лъжица горчица, след което разбъркайте добре с дървена лъжица, докато получите гладка смес.
  2. Стъпка 2
    Добавете 30 мл олио и 20 мл сметана, докато получената плътност наподоби тази на сос.
  3. Стъпка 3
    Добавете 150 гр. маринован бял лук (или сух лук) и 170 гр. нарязани гъби Bonduelle.
  4. Стъпка 4
    Смесете в купа соса имагданоза, естрагона,добре нарязаните ситен лук и зелен лук и 12 супени лъжици нарязани каперси.
  5. Стъпка 5
    Добавете 2 корнишона Bonduelle, 2 сварени яйца и 600 гр. нарязани гъби.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда
  • Салата от елда, тиква и сирене

    Изберете тази рецепта за един богат на хранителни вещества обяд.

  • Поширани яйца със зелен фасул и ечемик

    Здравословна закуска със зърнени храни Bonduelle

  • Зеленчукови сарми с гъби и моркови

    ПОДХОДЯЩО ЗА ПОСТИ Традиционните вкусни зелеви сарми, този път приготвени по вегетариански!