Pinterest

Шишчета с гъби и наденица

Гъби и наденица на шишче – в комбинация с чери доматки и праз рецептата е идеална за летен пикник сред природата.
Достъпни
3 човек/души
30 мин
Съставки
за 3 човек/души
340 г Цели гъби Bonduelle

Малки краставички Bonduelle

8 наденички

200 г варен пушен бекон

16 чери доматки

Бял пипер

Праз-лук
Съставки за 3човек/души
340 г Цели гъби Bonduelle

Малки краставички Bonduelle

8 наденички

200 г варен пушен бекон

16 чери доматки

Бял пипер

Праз-лук
  1. Стъпка 1
    Нарежете 8 наденички и 200 гр. варено-пушен бекон на парченца от по 2 см.
  2. Стъпка 2
    Добавете в купа 16 чери доматки и 2 консерви (буркана) цели гъби Bonduelle.
  3. Стъпка 3
    Нарежете белия пипер и праз-лука на парчета от по 2-3 см.
  4. Стъпка 4
    Поставете всички тези съставки, редуващи се на осем  шиша, след което ги поставете на грила  (или в тигана) за 78 минути.

Съвет за готвене, заглавие

Поднесете с малки кисели краставички Bonduelle и пресен хляб.